Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Kultura - cityportal.hr

[]

Iz tiska je izašao Ljetopis 2022., a u njemu je opisano sve što je obilježilo godinu u Velikoj Gorici

Na promociji će riječ dobiti i KUD Dučec, Turopoljski skauti i Martin Cruickshanck Ova objava Iz tiska je izašao Ljetopis 2022., a u njemu je opisano sve što je obilježilo godinu u Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Čuvari tradicije pokazat će raskoš plesova, pjesmi i nošnji na Smotri folklora

Tko je najbolji i tko će naš grad predstavljati na Županijskoj smotri folklora odlučit će tročlano povjerenstvo Ova objava Čuvari tradicije pokazat će raskoš plesova, pjesmi i nošnji na Smotri folklora se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Ansambl Jane koncertom će Goričane podsjetiti na bogatstvo hrvatskih folklornih pjesama

Ostalo je još jako malo ulaznica Ova objava Ansambl Jane koncertom će Goričane podsjetiti na bogatstvo hrvatskih folklornih pjesama se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Ljubitelji poezije, knjižnica vas poziva u svoj Poetski književni klub

Na internetskim stranicama Gradske knjižnice objavljivat će se neobjavljeni radovi poezije Ova objava Ljubitelji poezije, knjižnica vas poziva u svoj Poetski književni klub se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

KUD Slavuj Bukevje poziva na Korizmeni koncert

U goste im dolazi mješoviti zbor crkve Blaženog Alojzija Stepinca iz Velike Gorice koji će nastupiti sa svojim korizmenim repertoarom Ova objava KUD Slavuj Bukevje poziva na Korizmeni koncert se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Oko 300 knjiga i slikovnica skratit će djeci vrijeme u čekaonicama Doma zdravlja

Akcija "Čitam, dam, sretan sam - svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj!" Ova objava Oko 300 knjiga i slikovnica skratit će djeci vrijeme u čekaonicama Doma zdravlja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Knjižnica i klub mladih pozivaju na večer poezije

Proglasit će i pobjednike nedavno završenog natječaja u pisanju poezije Ova objava Knjižnica i klub mladih pozivaju na večer poezije se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Obnovljena čuvaona bogatog fundusa umjetnina Pučkog otvorenog učilišta

Prostorija u kojoj je smješteno 75 umjetničkih radova vrsnih autora dobila je novi pod, osvježene zidove te povlačnu vitrinu u kojoj su smješteni likovni radovi Ova objava Obnovljena čuvaona bogatog fundusa umjetnina Pučkog otvorenog učilišta se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

U Pučkom otvorenom učilištu zaplesat će više od 500 mladih folkloraša

Zajednica kulturno-umjetničkih udruga grada Velike Gorice po 23. put organizira Gradsku smotru folklora u Pučkom otvorenom učilištu. Na smotru se prijavilo 13 grupa, a ukupno će na Dječjoj smotri folklora nastupiti 524 djece od dvije do 15 godina. Mladi folkloraši nastupit će u nedjelju, 19. ožujka, u 17 sati, a …
[]

Ivanka Rožić predstavila svoj ‘Veliki i mali Buševec’, knjigu o ljudima i događajima ovoga kraja

U popratnom programu su sudjelovala djeca iz područne škole Buševec, a svojom pjesmom promociju su uveličale i članice ženske vokalne skupine Ogranka Seljačke sloge Buševec Ova objava Ivanka Rožić predstavila svoj ‘Veliki i mali Buševec’, knjigu o ljudima i događajima ovoga kraja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

U prodaji su karte za predstavu Savršeni partner

Što se događa kada žena poželi savršenog partnera možete saznati u ovoj komediji koja s puno humora suptilno oslikava muško - ženske odnose donoseći tri neobična upečatljiva karaktera Ova objava U prodaji su karte za predstavu Savršeni partner se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Đuro Mesić predstavit će svoju trilogiju na Matičinom četvrtku

Tema predavanja je "Župa sv. Jurja mučenika Podlapac/Podlapača 1702. - 2022." - rodoslovlja stanovništva i povijest ove ličke Župe Ova objava Đuro Mesić predstavit će svoju trilogiju na Matičinom četvrtku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.
[]

Životni put Mladena Mikulina: Od djetinjstva u kuriji do priznatog kipara

Rano je ostao bez oca, a kako nije imao ni stipendiju, zarađivao je klesanjem slova kod klesara Jovičića. Ali nije odustao od svog talenta. Autor je više od 30 javnih skulptura, a njegova bista Jima Morrisona vjerojatno je najposjećenije djelo nekog hrvatskog kipara u svijetu. Ova objava Životni put Mladena …
[]

Djeca OKO nas: Folkloraši iz Lomnice predstavili bogato naslijeđe Turopolja

Umjetničke fotografije snimane na razičitim lokacijama Lijepe naše bit će postavljene u Etnografskom muzeju za vrijeme trajanja izložbe, čije se otvorenje planira 25. svibnja. Izložba je putujućeg karaktera i nakon toga nastavlja putovati po Hrvatskoj Ova objava Djeca OKO nas: Folkloraši iz Lomnice predstavili bogato naslijeđe Turopolja se prvi puta …
[]

Pučko poziva mališane da poslušajte bajku uz kamišibaj tehniku

Ova interaktivna pričaonica namijenjena je djeci starijoj od pet godina Ova objava Pučko poziva mališane da poslušajte bajku uz kamišibaj tehniku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.