Prijava

Vaša prijava

cityportal.hr - Kultura – cityportal.hr

['izložba', 'izložbeni prostor pouvg', 'metamorfoza', 'Zvonimir Noth']

Izložba “Metamorfoza” od sutra u izložbenom prostoru Pučkog učilišta

Izložba ostaje otvorena do 17.svibnja... The post Izložba “Metamorfoza” od sutra u izložbenom prostoru Pučkog učilišta appeared first on cityportal.hr.
['Hrvatski barokni ansambl', 'Justin Bland', 'Velikogorički brass festival']

U crkvi sv. Petra i Pavla večeras nastupa svestrani američki glazbenik Justin Bland

Večeras uživajte u baroknoj glazbi i uz Krešimira Fabijanića na baroknoj trubi i Hrvatski barokni ansambl... The post U crkvi sv. Petra i Pavla večeras nastupa svestrani američki glazbenik Justin Bland appeared first on cityportal.hr.
[]

Nova izložba Vlatke Bauer ‘U susret Uskrsu’

Izložba 'U susret Uskrsu' ostaje otvorena do 21. travnja. Objava Nova izložba Vlatke Bauer ‘U susret Uskrsu’ pojavila se prvi puta na cityportal.hr.
[]

FOTO Regionalno prvenstvo mažoretkinja HUMT-a održano u Zaprešiću

Šesto Regionalno prvenstvo mažoretkinja za regiju Sjeverozapad u organizaciji Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT) održano je u nedjelju, 20. ožujka 2022. godine, u novoj Sportskoj dvorani Osnovne škole Antuna Augustinčića u Zaprešiću. Suorganizator i domaćin prvenstva bila je Udruga Zaprešićke mažoretkinje ‘Jelačićke’.   Sudjelovalo je više od 200 mažoretkinja u …
[]

Upoznajte Sparkovce na Matičinom četvrtku

Udruga je registrirana 19.ožujka 2002.godine i od tada djeluje kao dio poetsko – likovne i glazbene scene našeg grada... Objava Upoznajte Sparkovce na Matičinom četvrtku pojavila se prvi puta na cityportal.hr.
[]

Lajnap Stand Up Comedy  gostuje u Kravarskom

Udruga mladih Kravarsko javila nam je da će u njihovom mjestu gostovati popularna skupina komičara Lajnap Stand Up Comedy. Ideja o stand up večeri u Kravarskom rodila se na jednom od sastanaka članova Udruge, a polazište je bio dojam kako dugo nisu vidjeli nasmiješena lica svojih sumještana zbog potresa, epidemije …
[]

Lajnap Stand Up Comedy  gostuje u Kravarskom

Udruga mladih Kravarsko javila nam je da će u njihovom mjestu gostovati popularna skupina komičara Lajnap Stand Up Comedy. Ideja o stand up večeri u Kravarskom rodila se na jednom od sastanaka članova Udruge, a polazište je bio dojam kako dugo nisu vidjeli nasmiješena lica svojih sumještana zbog potresa, epidemije …
[]

Putoholičari, Iva i Branko, vode vas na putovanje Uskršnjim otocima i Kolumbijom

O ljepotama ove dvije destinacije, o doživljajima i nezaboravnim avanturama saznajte sutra u vijećnici Pučkog učilišta u 19 sati... Objava Putoholičari, Iva i Branko, vode vas na putovanje Uskršnjim otocima i Kolumbijom pojavila se prvi puta na cityportal.hr.
[]

Putoholičari, Iva i Branko, vode vas na putovanje Uskršnjim otocima i Kolumbijom

O ljepotama ove dvije destinacije, o doživljajima i nezaboravnim avanturama saznajte sutra u vijećnici Pučkog učilišta u 19 sati... The post Putoholičari, Iva i Branko, vode vas na putovanje Uskršnjim otocima i Kolumbijom first appeared on cityportal.hr. Objava Putoholičari, Iva i Branko, vode vas na putovanje Uskršnjim otocima i Kolumbijom …
[]

FOTO Više od 250 mažoretkinja na Regionalnom prvenstvu u Velikoj Gorici

Šesto Regionalno prvenstvo mažoretkinja za regiju Sjeveroistok u organizaciji Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT) održano je danas (nedjelja, 13. ožujka 2022. godine) u Sportskoj dvorani srednjih škola Grada Velike Gorice. Suorganizator i domaćin prvenstva bio je PK Barbara. Sudjelovalo je više od 250 mažoretkinja u tri dobne kategorije (kadetkinje, juniorke, …
[]

Više od 300 slikovnica prikupljeno u akciji Dječjeg odjela knjižnice

Odazvali su se brojni Velikogoričani, a u akciju su se uključili vrtići i škole... The post Više od 300 slikovnica prikupljeno u akciji Dječjeg odjela knjižnice first appeared on cityportal.hr. Objava Više od 300 slikovnica prikupljeno u akciji Dječjeg odjela knjižnice pojavila se prvi puta na cityportal.hr.
[]

Nova premijera Scene Gorica: Pale sam na svijetu

Prva izvedba za građanstvo održat će se 20. ožujka, a ulaznice su već u slobodnoj prodaji The post Nova premijera Scene Gorica: Pale sam na svijetu first appeared on cityportal.hr. Objava Nova premijera Scene Gorica: Pale sam na svijetu pojavila se prvi puta na cityportal.hr.
[]

Gradska knjižnica za svoj dan daruje nove i stare korisnike

U knjižnici se za sve svoje korisnike svakodnevno trude uvoditi nove usluge... The post Gradska knjižnica za svoj dan daruje nove i stare korisnike first appeared on cityportal.hr. Objava Gradska knjižnica za svoj dan daruje nove i stare korisnike pojavila se prvi puta na cityportal.hr.
[]

Žene, pažnja! Kino Gorica zove na Ženijalni dan uz besplatne filmove

Na Međunarodni dan žena, u utorak, 8. ožujka, u velikogoričkom kinu pogledajte tri nadahnjujuća filmska ostvarenja koja slave žene i njihovu snagu. Ulaz za žene je besplatan... The post Žene, pažnja! Kino Gorica zove na Ženijalni dan uz besplatne filmove first appeared on cityportal.hr. Objava Žene, pažnja! Kino Gorica zove …
[]

Sakralna baština tema je 265. izdanja Matičinog četvrtka

Ovoga puta, predavanje će biti u izložbenom prostoru Muzeja Turopolja... The post Sakralna baština tema je 265. izdanja Matičinog četvrtka first appeared on cityportal.hr. Objava Sakralna baština tema je 265. izdanja Matičinog četvrtka pojavila se prvi puta na cityportal.hr.