Prijava

Vaša prijava

PREMIJERNO IZVEDEN “PALE SAM NA SVIJETU”


 

Scena Gorica ima novu predstavu „Pale sam na svijetu“. Premijerna izvedba privukla je u subotu, 19. 3., u Pučko otvoreno učilište Velika Gorica brojne mališane i javne osobe.

Premijeru predstave nisu propustili ni Tena Pataky, Enes Kišević, Ivana Peroš i mnogi drugi.

Prema reakcijama publike i dugotrajnom aplauzu kojim je nagradila ansambl i autorski tim, Scena Gorica dobila je još jednu zanimljivu dječju predstavu.

Predstava je namijenjena djeci vrtićke i mlađe školske dobi, a govori o mašti, kreativnosti i dječjoj igri… „Pale sam na svijetu“ svima je dobro poznata priča o dječaku koji, probudivši se jednog jutra, otkriva kako je jedini čovjek na svijetu. Istražujući tim novim očima svijet oko sebe, uživa u novostečenoj slobodi. Dogodovštine koje doživljava u početku ga vesele, međutim ubrzo shvaća kako veselje koje doživljava nema s kime podijeliti. Na sreću otkriva kako je sve što je doživio bio samo san.

Predstavu je prema tekstu Jensa Sigsgaarda režirala Ivana Čoh, a dječaka i djevojčicu, koji pronalaze na smetlištu ovu poznatu priču i otkrivaju čari suigre dok od obično-neobičnih predmeta stvaraju cijeli Paletov svijet, glume Tomislav Krstanović i Ana Vilenica.