Prijava

Vaša prijava

PREMIJERA PREDSTAVE “ŠENOA I SLAVA”


Premijera predstave „Šenoa i Slava – priča o sastanku i rastanku“, koja vrlo emotivno i sažeto donosi ljubavnu priču jednog od najvećih hrvatskih književnika Augusta Šenoe i njegove supruge Slave pl. Ištvanić, privukla je u petak, 10. 12., u Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, velik broj javnih osoba koje su došle podržati glavne glumce u novoj predstavi Scene Gorica.

Premijeru predstave nisu propustile mnoge osobe iz javnog i društvenog života: Perica Martinović, Romina Vitasović Lučić, Anita Matić Delić, Ines Bojanić, Jelena Miholjević, Anita Malenica, Ana Lederer, Ivana Peroš, Tomislav Čadež, Dario Harjaček, Aida Bukvić, Rajko Minković, Mirel Huskić i mnogi drugi.

Prema reakcijama publike i dugotrajnom aplauzu kojim je nagradila ansambl i autorski tim, Scena Gorica dobila je još jednu zanimljivu predstavu. Nakon dugo vremena na svoj repertoar postavila je dramski komad – edukativnu, socijalnu i politički angažiranu dokumentarno-igranu predstavu o životu Slave i Augusta Šenoe.

Autorica teksta predstave “Šenoa i Slava – priča o sastanku i rastanku” je Lada Kaštelan, režiju potpisuje Paolo Tišljarić, a glume Amar Bukvić i Mia Krajcar.

Predstavu možete pogledati 15. prosinca 2021., u 20 sati, u Dvorani Gorica.

 


Obavijest o terminima razgovora- Pomoćnik/ica u nastavi

Modelarska liga Zagrebačke županije