Prijava

Vaša prijava

„SARINA NIT“ PREMIJERNA PREDSTAVA ZA TINEJDŽERE U PRODUKCIJI SCENE GORICA


„Smijem li ja biti ja?“ – pita se djevojčica Sara koja polako, ali sigurno korača prema odrastanju i sazrijevanju. Pitanja s kojima se susreće tipična su za tinejdžere, a njeno traganje za „pravim“ odgovorima pogledajte u novoj predstavi GK Scena „Gorica“ Sarina nit. Premijerno će biti izvedena 16. ožujka 2019. u 19: 00 sati u Dvorani Gorica, a namijenjena je za učenike viših razreda osnovne škole.

Mlada Sara, koju glumi Sara Ipša, promatra stvarnost svojih roditelja čiji su razgovori i pažnja površni.   No u svojim snovima pronalazi novi, čudesni svijet izgrađen od vlastitih želja, potreba, ali i strahova.  „Mrak“ i „Psihologinja“ su proizvodi Sarinih snova. Ma koliko god bili otkačeni, čudni, nejasni i strašni, na svoj osebujan način daju joj hrabrost, pomažu u suočavanju s problemima kako bi zabljesnula u najboljem svijetlu.

„Predstava potiče  mlade na razmatranje problema s kojima se susreću i nadahnjuje ih u traganju za odgovorima na sva važna životna pitanja. Odgovori su tu, samo se treba potruditi pronaći ih u labirintu života.“- objašnjava redateljica Sarine niti Ivana Peroš.