Prijava

Vaša prijava

Obavijest za učenike koji imaju prebivalište na području grada Zagreba


O NABAVI UDŽBENIKA I DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA KOJI SU BESPLATNI ZA UČENIKE SREDNJIH ŠKOLA ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024.

Učenici s prebivalištem na području Grada Zagreba da bi ostvarili pravo na udžbenike koji su besplatni za učenike srednjih škola izvan Grada Zagreba za školsku godinu 2023./2024. dužni su podnijeti zahtjev Gradu Zagrebu.

 

Zahtjev za ostvarivanje prava na udžbenike koji su besplatni za učenike srednjih škola izvan Grada Zagreba s prebivalištem na području Grada Zagreba – za školsku godinu 2023./2024. (Obrazac 1), šalje se na adresu elektroničke pošte nabava.srednje-skole@zagreb.hr,  a preuzima se sa službene mrežne stranice Grada Zagreba (www.zagreb.hr).

Potpisanom zahtjevu (Obrazac 1) prilaže se:

1. Privola da Gradski ured za obrazovanje može prikupljati, provjeravati i obrađivati tražene podatke u svrhu ostvarivanja prava na udžbenike koji su besplatni za učenike srednjih škola izvan Grada Zagreba s prebivalištem na području Grada Zagreba – za školsku godinu 2023./2024.

2. Popis udžbenika koje će učenik koristiti u razredu koji pohađa školske godine 2023./ 2024., a koji treba ovjeriti škola koju učenik pohađa.

Udžbenici navedeni u zahtjevu koji se zaprimi do 29. lipnja 2023., i to do 12,00 sati isporučivat će se u prvome krugu, a oni iz zahtjeva zaprimljenog od 29. lipnja 2023. nakon 12,00 sati do 6. rujna 2023. do 12,00 sati, isporučivat će se u drugom krugu.

Napominjemo da roditelji učenika s prebivalištem u Gradu Zagrebu potpisanu i skeniranu dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike i druge obrazovne materijale trebaju slati isključivo na e-mail: nabava.srednje-skole@zagreb.hr .

Objavljeno na  https://zagreb.hr/nabava-udzbenika-i-drugih-obrazovnih-materijala-za/187803

Ako trebate pojašnjenje ili imate pitanje vezano uz ovu temu obratite se Gradskom uredu za obrazovanje, sport i mlade u Zagrebu.