Prijava

Vaša prijava

Donošenje dokumenata za upis u 1. razred


Postupak preuzimanja i prenošenja upisnice

1. Kandidat se prijavi na https://srednje.e-upisi.hr.
2. Gumb s poveznicom Upisnica pojavljuje se na kartici “Moji rezultati” nakon objave konačnih ljestvica poretka - to je jedini ispravni obrazac upisnice.
3. Roditelj/skrbnik i kandidati preuzimaju upisnicu, ispisuju je i potpisuju.
4. Potpisanu upisnicu učitavaju nazad na sustav na istoj kartici.
5. Nakon što je upisnica učitana, ako je sve u redu, srednja škola će je verificirati do datuma propisanog Odlukom.

Za upis u 1. razred osim Upisnice potrebna je i liječnička svjedodžba medicine rada ( za upis moguće je donijeti liječničku potvrdu liječnika obiteljske medicine, ali liječničku svjedodžbu medicine rada potrebno je donijeti do kraja rujna).

Roditelji pitaju da li treba donositi svjedodžbe iz 7. i 8. razreda. Sada ne, na upis, ali s početkom nastave razrednici će reći koje dokumente treba donijeti u školu.

Roditelji pitaju da li na upis treba donijeti i ugovor o naukovanju, na upis nije potrebno, ali je dobro i pametno sklopiti ugovor jer vrlo brzo dolazi do popounjenja naučničkih mjesta kod željenih poslodavaca.

Za učenike koji nisu u mogućnosti učitati upisnicu i liječničku u sustav iz bilo kojeg razloga - mogu doći u školu i predati potrebne dokumente za upis u četvrtak, 11. 07. 2024. od 11 do 15 sati i petak 12. 07. 2024. od 9 do 11 sati.

Dokumente je moguće poslati i elektroničkom poštom na email:

upisi.sssvg@gmail.com