Prijava

Vaša prijava

Obavijest o održavanju 29. Smotre Sveučilišta u Zagrebu


koja će se ove godine održati od 14. do 16. studenoga 2024. u Kongresnoj dvorani i dvorani Cres Zagrebačkoga velesajma, Avenija Dubrovnik 15 (ulaz uz Gastro Globus).

Smotra Sveučilišta u Zagrebu najveća je manifestacija visokoga obrazovanja u Republici Hrvatskoj, na kojoj će se i ove godine fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu predstavljati tijekom sva tri dana.

Broj posjetitelja Smotre u prosjeku je oko 30 tisuća, iz cijele Hrvatske. Svake godine Smotru posjeti sve veći broj mladih, pa se tako i na 29. Smotri očekuje još više posjetitelja.

Termin održavanja Smotre usklađen je s terminom održavanja sajma knjiga Interliber kako bi svi učenici mogli posjetiti oba sajma.

Ovogodišnja Smotra učenicima i budućim maturantima će ponuditi sve potrebne informacije o studijskim programima, kao i o studentskoj praksi i sudjelovanju studenata u različitim domaćim i međunarodnim projektima. Posebno će se predstaviti aktivnosti koje se na Sveučilištu u Zagrebu provode s ciljem jačanja obrazovanja i internacionalizacije.

Sve detalje i nove informacije pratite na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu i podstranici Smotre http://smotra.unizg.hr/ koja služi kao središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu.

Veselimo se Vašem i dolasku Vaših učenika na najveću manifestaciju visokoga obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

U nastavku Vam šaljemo poveznicu na video koji prikazuje djelić atmosfere s prošlogodišnje Smotre.

https://t979clgbb.cc.rs6.net/tn.jsp?f=001BLnNrLHKyWGQV75LZR-w6k7bPzDCtQi8uucIVUuD5blAI3lbVh9mCDPw9GTnj-_Yg57XHfQGphMYbBJKZuC27yK_5W28UjtVXeUlNHZbYDMPQiLIa1p4nqkgJOaZcow3_WcU-S0smu2DsJ_Sep6Ngt8o8gKVscDwsxgvSansajjnZkjCiaDuvQ==&c=O6GaZyupXMnqqqz0i0j7NXWaM7X5oz4gw-a8rkooaxXN9Ntqr9AC6w==&ch=oeTECKgRzCqomM94R__NAmtovcF6EvTG4K2_elwoi4kYST2-hMnskA==