Prijava

Vaša prijava

Početak II. polugodišta-Obavijest


Poštovani učenici i roditelji!

Kao što je već najavljeno, drugo polugodište počinje u ponedjeljak 18.1.2021. U privitku Odluka Zagrebačke županije o organizaciji nastave.

Za 4F razredni odjel nastava će biti organizirana u školi po MODELU A – dakle u živo po važećem rasporedu. Svi ostali razredi imati će nastavu online – po MODELU C.

Online nastava po MODELU C odvijati će se po važećem rasporedu u realnom vremenu kao i na završetku prvog polugodišta preko platforme Google Classroom.

Povratak u školu podrazumijeva pridržavanje svih epidemioloških mjera koje su vrijedile i na samom početku nastavne godine – obavezna dezinfekcija ruku, obavezno nošenje maski na pravilan način, držanje distance, …

Učenici kojima je određena mjera izolacije ili samoizolacije dužni su o tome obavijestiti svoje razrednike.

Svi učenici koji po rasporedu pohađaju praktičnu nastavu kod poslodavaca / obrtnika dužni su istu pohađati kao i do sada, pridržavajući se svih mjera propisanih od HZJZ-a. Izuzetak su oni učenici koji je ne mogu pohađati zbog nepovoljne epidemiološke situacije kod poslodavca / obrtnika te je za njih taj dio nastave organiziran preko škole. Ti učenici trebaju se javiti nastavnicima praktične nastave.

Raspored zvona ostaje isti tijekom cijele nastavne godine, nastavni sat traje 40 minuta.

Nadamo se da ovakva organizacija nastave neće trajati dugo te da ćemo se brzo svi vratiti u učionice.

Prvog dana nastave škola će provesti i vježbu evakuacije.

Na zahtjev Škole izvršen je pregled zgrade radi ocjene stanja. Pregled je izvršen u skladu sa svim Zakonskim propisima, dana 12.01.2021.g. Pregled je pokazao da se sezmička otpornost građevine nije smanjila, te da je zgrada sigurna za upotrebu.

 

Upute kako se ponašati prije, tijekom i nakon potresa dostupne su na poveznici Državne uprave za zaštitu i spašavanje: https://civilna-zastita.gov.hr/upute-za-gradjane/82

Brošura:https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/SafeQuake% 20BROSURA_strana10.pdf

 

Srdačan pozdrav

Ravnatelj

Miroslav Antolčić

Klikom na opširnije možete preuzeti:

-Brošuru o ponašanju prilikom potresa

-Odluku Zagrebačke županije o organizaciji nastave


Obavijest o početku nastave

Županijsko Natjecanje iz informatike – Infokup 2021.