Prijava

Vaša prijava

Dan škole obilježen dodjelom Ugovora o stipendiranju zrakoplovnim tehničarima



Povodom Dana škole, danas je u našoj školi održana svečanost dodjele Ugovora o stipendiranju MORH-a , buduće pripadnike Hrvatskog ratnog zrakoplovstva na poslovima održavanja zrakoplova, zrakoplovne tehničare ZIM i IRE.

Naime, nakon prijave na javni poziv pet učenika uspješno je prošlo zahtjevan odabirni postupak te su stekli sve potrebne uvjete kako bi postali stipendisti Ministarstva obrane Republike Hrvatske za zanimanje zrakoplovni tehničar.

Potpisivanju ugovora su, uz profesore , ravnatelja, obitelj i prijatelje, nazočili i predstavnici Ministarstva obrane Republike Hrvatske, brigadir Boženko Đevoić i brigadirka Silvana Kovačić iz Uprave za ljudske potencijale te načelnik stožera i zamjenik zapovjednika HRZ-a brigadir Željko Ninić, zapovjednik 91. krila HRZ-a brigadir Nikola Mostarac te djelatnici Zapovjedništva HRZ-a.

Svečanost je dodatno uveličao naš učenik ,maturant i pobjednik The Voice , Martin Kosovec koji je u glazbenoj pratnji svog oca izveo pjesmu "Tvoja zemlja".

Ovom prilikom predstavnici MORH-a uručili su priznanje i zahvalnicu školi koju je ispred svih djelatnika primio ravnatelj Vedran Šarac.

Ravnatelj se zahvalio i istaknuo zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom i izrazio želju za još boljim nastavkom i u budućnosti. Projekt dodjele stipendija započeo je još šk. godine 2017./2018. , a dosada je više od 100 učenika ušlo u sustav na što smo u školi vrlo ponosni s obzirom da naši učenici postaju nosioci odgovornih i iznimno važnih poslova u sustavu održavanja zrakoplova u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu.

https://www.morh.hr/u-velikoj-gorici-uruceni-ugovori-stipendistima-zrakoplovnim-tehnicarima-3