Prijava

Vaša prijava

Ideja godine



U školskoj godini 2023./2024. opet smo sudjelovali na Ideji godine koja se održavala po 14 put. Osmislili smo sjajan poslovni plan u kojem smo opisali ideju razvoja Survivalista. Elektronički uređaj e-Mate u kombinaciji s ruksakom u kojem se nalazi osnovna oprema za preživljavanje. E-Mate ima bazu podataka koju je moguće pretraživati glasovno i uz pomoć AI-a, navigaciju bez signala (3D akcelerometar), tzv. SOS PLB (personal locator beacon) koji radi sa Cospas – Sarsat satelitima kada nam je potrebna pomoć u ekstremnim uvjetima. Kreirali smo i video mamac za našu ideju https://youtu.be/ttBxblJtb8U

U ovaj projekt smo uložili skoro 100 sunčanih sati, a naučili smo više nego je moguće ugurati u jedan školski predmet. Planiramo sudjelovati i u narednim godinama jer želimo razvijati inovativnost, kreativnost i razmišljanje izvan okvira. Pozivamo sve naše školske kolege da nam se pridruže jer tijekom rada se super zabavljamo, pojedemo brdo hambića, pizza i slatkiša, ali nemojte se zavaravati, prvenstveno radimo.

Prof. Paulin je obećala obnoviti ladicu sa slatkišima, pa vas sve pozivamo da nam se pridružite ili osnujete nove timove jer pozitivna konkurencija potiče razvoj ideja. Obećavamo da ćemo vam svima pomoći sa savjetima iz iskustava koja smo stekli ove godine.

Dominik Bakran (menadžer odjela za ljudske potencijale),

Dario Buhin (menadžer odjela za kreativni dizajn),

Emanuel Mihaljević (CEO),

1.ZiM