Prijava

Vaša prijava

OBAVIJEST- U srednjim školama na području Zagrebačke županije kreće online nastava



Drage učenice i učenici, poštovani roditelji i skrbnici naših učenika,

s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju s bolešću Covid-19 i sukladno Zaključku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije, KLASA:240-01/20-03/02, URBROJ:238/107-03/3-20-46 od 27. studenog 2020. godine, sve srednje škole na području Zagrebačke županije,kojima je osnivač Zagrebačka županija, dužne su organizirati nastavu na daljinu od dana 30. studenog 2020.godine do 24. prosinca 2020. godine.

Prema odluci nadležnih službi, vezano uz trenutačnu epidemiološku situaciju sve srednje škole u Zagrebačkoj županiji, od ponedjeljka, 30. studenog 2020. u potpunosti prelaze na C model nastave (nastava na daljinu) do kraja polugodišta.

Učenici će pratiti nastavu u virtualnim učionicama preko platforme MS Teamsu prema važećem rasporedu sati u stvarnom vremenu prema tjednom rasporedu sati.

Učenici koji nemaju tehničke uvjete za prisustvo na nastavi u realnom vremenu dužni su o tome žurno obavijestiti razrednike, koji će o tome obavijestiti ostale nastavnike.

Učenici koji neće sudjelovati u nastavi na daljinu evidentirat će se kao odsutni, te će roditelji/skrbnici njihovo odsustvo morati opravdati u roku predviđenom Statutom.

Podsjećamo, vrednovanje i ocjenjivanje provodi se i tijekom nastave na daljinu.

Praktična nastava za učenike 4. razreda se nastavlja prema rasporedu i planu.

Prioritet su nam i dalje briga za vlastito zdravlje i zdravlje naših bližnjih uz odgovorno ponašanje i pridržavanje svih mjera.

Sretno svima!


 


Nastava online