Prijava

Vaša prijava

Goričke večeri

[]

Goričke večeri najdugovječnija su manifestacija Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Ove godine traju od 10. do 20. 6. i na lokacijama u centru grada – Park F. Tuđmana i Trg S. Radića donose bogat kulturni program za djecu i odrasle.
Kazališna publika moći će uživati u zanimljivim predstavama, ljubitelji povijesti umjetnosti slušat će predavanja u Galeriji Galženica, svoje umijeće a capella pjevanja prezentirat će nam klape na susretu koji će im poslužiti kao uvertira za Omiški festival, najmlađi će svoju kreativnost pokazati na radionicama za djecu, a svoje nastupe predstavit će javnosti polaznici Dramskog studija i Tečaja gitare POUVG-a.
Vrhunac Goričkih večeri bit će, kao i uvijek, koncerti na otvorenom. Osim goričkih Mungosa i već tradicionalnog VG Blues, Rock & Country festivala, zapjevat će nam i zasvirati Klapa Kampanel i popularni Bosutski bećari.
Uz to, za sve ljubitelje sedme umjetnosti, svake srijede pripremili smo Ljetno kino na otvorenom. U Parku dr. Franje Tuđmana prikazivat će se hollywoodski blockbusteri, animirani sinkronizirani filmovi i komedije. Projekcije su zakazane za 18:00 i 20:00 sati.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Izvor: mrežna stranica Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

The post Goričke večeri appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.