Prijava

Vaša prijava

Stupio je na snagu novi set Odluka Stožera civilne zaštite RH

[]

Po isteku mjera o Privremenoj zabrani i ograničenju prelaska preko graničnih prijelaza RH te Ograničavanju okupljanja i drugih nužnih epidemioloških mjera i preporuka, stupio je na snagu novi set Odluka.
Tekst možete pronaći na sljedećim stranicama:

Privremena zabrana i ograničenje prelaska preko graničnih prijelaza RH

Ograničavanje okupljanja i drugih nužnih epidemioloških mjera i preporuka

Tekst Odluke vezan uz mogućnosti ulaska u RH ostao je nepromijenjen u odnosu na prethodnu verziju, a na snazi je do 15. rujna.

Što se javnih okupljanja tiče, javljamo da je izmijenjen dio koji se odnosi na rad ugostiteljskih objekata  na način da je s novom Odlukom dozvoljen rad ugostiteljskim objektima i u zatvorenim prostorima:

„ograničavanje rada ugostiteljskih objekata i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koja pružaju ugostiteljske usluge na način da hranu, piće, napitke i slastice mogu usluživati isključivo gostima koji sjede za stolovima, uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a radno vrijeme može se odrediti u trajanju od 6,00 do 24,00 sata;„

 

The post Stupio je na snagu novi set Odluka Stožera civilne zaštite RH appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.