Prijava

Vaša prijava

Velika martinjska špelancija

[]

Velika martinjska špelancija održat će se u subotu, 6. studenoga 2021. godine u Wedding Resortu Avalon u koprivničkoj Crnoj gori, a manifestaciji će se pridružiti tridesetak martinjskih biškupa iz cijele Hrvatske i domaći vinari.

Prvi puta kao partner na ovoj manifestaciji sudjeluje i Zagrebačka županija, a direktorica Alilović kazala je kako na taj način dvije županije mogu pokazati zajedničku snagu u vinskom sektoru: „Nastojat ćemo u ovoj novoj priči pokazati najbolje od Zagrebačke županije, a svaka suradnja daje nam novu snagu za iduću godinu. Zahvaljujem na partnerstvu i nadam se da će biti još prilike za zajedničke projekte.“

Manifestacija je humanitarnog karaktera, a prikupljenim sredstvima od degustacije vina podržat će se djelovanje županijske Udruge invalida.
Posjetitelje će zabavljati Dudek, Cinober i Presvetli, Gruntovec bend i tamburaški sastav Dangube, dok Podravka priprema degustaciju jela spremljenih s vinom.

Događanje će biti organizirano u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Za sudjelovanje i posjet je potrebna COVID potvrda, a omogućeno je i besplatno testiranje na ulazu.

 

The post Velika martinjska špelancija appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.