Prijava

Vaša prijava

Gastro-zabavne večeri „Paradajz from paradise“ u Svetoj Nedelji

[]

Paradajz ili rajčica? Manje bitno, samo nek je Rajska!

Zazujite u ljetnom ritmu uz gastro-zabavne večeri „Paradajz from paradise“ i uživajte u okusima raja u interpretaciji poznatih kuhara.

U parku na jezeru Kipišće od 24. do 26. lipnja od 18 sati okusite svježu domaću svetonedeljsku Rajska rajčicu u kreativnoj interpretaciji braće Nekić, majstora STREET FOOD scene koji će pripremati „rajska“ jela, zalogaje i osvježavajuće ljetne napitke.

Kušajte slavni pulled pork sendvič (s obiljem Rajska rajčice, naravno), i razne druge zalogaje koje su nam braća Nekić pripremili za ovo događanje.

U subotu, 25. lipnja u pripremi vrhunskih jela pridružit će nam se će i poznati masterchef David Skoko sa svojim ribljim interpretacijama u sendvič varijanti te Šaptač rajčicama Marko Gržin koji će držati mini edukacije o važnosti rajčice u prehrani.

Za najmlađe će svakog dana biti organizirana dječja likovna radionica od 18 do 21 sat uz prigodne nagrade.

Uz rajska jela i zalogaje moći ćete uživati i u laganom glazbenom ritmu uz :

  • Gypsy Jazz Kvartet (24.6.)
  • Trnje Live Acoustic Band (25.6.) i
  • Jet Set Band (26.6.).

Vrhunska gastro ponuda Rajske rajčice & Nekić Trucks uz ljetnu ambijentalnu atmosferu jezera/parka Kipišće u Svetoj Nedelji te lagani glazbeni ljetni ritam pružit će vrhunski ljetni doživljaj svim posjetiteljima.

Jer rajčica dolazi iz raja… A Rajska rajčica iz Svete Nedelje!

Opustite se…udahnite mirise ljeta, okusite rajska jela…

Vidimo se u Svetoj Nedelji!

 

The post Gastro-zabavne večeri „Paradajz from paradise“ u Svetoj Nedelji appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.


Kupski plov 2022. i Drevokup