Prijava

Vaša prijava

Festival pod zvijezdama vinskih cesta, koji je oduševio posjetitelje, ove subote u vinariji Litterarii


Festival VIA VINO, koji donosi besplatne filmske projekcije na bajkovite lokacije vinskih cesta Zagrebačke županije, uz kreativne zalogaje i birana vina oduševio je prve posjetitelje. Ne propustite rezervirati svoje mjesto ove subote, 10.09 u vinariji Litterarii!

Spektakularno okruženje plešivičkih obronaka i padajući vinogradi iznad Ivanić Grada, protekli su vikend privukli brojne gurmane, vinoljupce i istraživače na otkrivanje ponude vinskih cesta Zagrebačke županije. Prvi vikend održavanja VIA VINO festivala, nadmašio je očekivanja organizatora, TZ Zagrebačke županije, ne samo izvrsnom posjećenosti već i oduševljenjem posjetitelja.

„Interes za sudjelovanjem je izniman. Posjetitelji su prepoznali novi turistički doživljaj koji smo uspješno kreirali, razmišljajući o strateškom razvoju vinskih cesta Zagrebačke županije i našem ciljanom tržištu, domaćim gostima i posebno, stanovnicima Zagreba. Na VIA VINU vas očekuje boravak na otvorenom, u prirodi, kreativan doživljaj tradicionalne hrane, hvaljenih vina i umjetnosti kroz odabir europskih filmova, obilazak vinskih podruma i prigodan program za sjajan vikend, nadomak Zagreba. Prva dva dana VIA VINO festivala potpuno su rasprodana a ostalo je još jako malo slobodnih mjesta za nadolazeća dva vikenda održavanja što je veliko priznanje Turističkoj zajednici Zagrebačke županije kao i svim našim partnerima u organizaciji omiljenog festivala. “ poručuje direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Kreativni zalogaji s domaćim potpisom

Filmske projekcije besplatne su za sve posjetitelje no potrebno je rezervirati svoje mjesto prijavom na info@visitzagrebcounty.hr. Cjelokupni doživljaj filmske eno-gastro večeri upotpunit će birani zalogaji s tradicionalnim namirnicama Zagrebačke županije. Na jelovniku će se tako pronaći domaća patka i junetina, uz pesto od bučinih sjemenki u inačici bruschetta i burgera. Ne zaboravimo svježe pripremljen bakin kukuruzni kruh, sir s vrhnjem i nezaobilazne plate domaćih kobasica za tradicionalan, autentičan snack dok uživate u čaši vina i filmu.

The post Festival pod zvijezdama vinskih cesta, koji je oduševio posjetitelje, ove subote u vinariji Litterarii appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.