Prijava

Vaša prijava

12. Rally Show Santa Domenica

[]

26. i 27. studenog 2022. svi rally putevi vode u Svetu Nedelju i na Savršćak kraj Samobora, omiljeni dom Rally Showa Santa Domenica.
Ove godine očekuje vas drugačija trasa brzinskih ispita (u potpunosti okrenut smjer Shakedowna i kružnog brzinskog ispita koji se vozi četiri puta) te puno više zamamnih makadamskih kilometara, poglavito Shakedowna koji će iznositi 3,14 km i svaka posada će ga imati mogućnosti proći 5 puta. Ukupno 52,52 super atraktivna natjecateljska kilometra. Klase i trophy kategorije izmiješali smo kao najbolji igrači pokera kako bi natjecanje učinili još izjednačenijim i napetijim. Garantiramo da će ovakav raspored donijeti još više žara, napetosti i uzbuđenja u iščekivanju pobjednika i da je ovo recept ne samo za naše nacionalno prvenstvo već i za znatno jača prvenstva. Nagradit ćemo i sve najbolje domaće (HR) posade. I tu nije kraj iznenađenjima. Pratite nas redovito i otkrijte što smo sve pripremili za vas!

RSSD party ponovno se vraća u program i to u petak 25. studenog u večernjim satima. Napravljen je  iskorak u ekološkoj osviještenosti natjecanja uvođenjem Sportity aplikacije. Cilj aplikacije je informirati natjecatelje digitalno, minimalnom uporabom papira.

Također, RSSD uz djelovanje na svojem Facebook i Instagram stranicama te YouTube kanalu od nedavno objavljuje i na Tik Toku. Ondje će se dijeliti najbolji momenti natjecanja, ali i trenutci pripreme natjecanja. Stoga zapratite nas, jer će oni najpažljiviji prvi uspjeti saznati koja vas iznenađenja čekaju.

Prijave su otvorene 10. listopada, kako za natjecatelje tako i za medije, a traju do 16. odnosno 17. studenog. Sve dodatne informacije, ali i obrasci za prijavu dostupni su na službenoj web stranici rssd.hr.

12. Rally Show Santa Domenica službeno počinje u subotu, 26. studenoga tehničkim prijemom i verifikacijom za natjecatelje na šodericama Savršćaka. Slijedi islužbeni trening-Shakedown u 14:00 na istoj lokaciji. U 19:00 na Trgu Ante Starčevića u Svetoj Nedelji slijedi odabir startnih pozicija temeljeno na vremenima ostvarenim na treningu te ceremonijalno otvorenje natjecanja.

U nedjelju 27. studenog već od 8:00 sati kreće prava oktanska akcija na startu BI Savršćak Arena gdje će se suočiti najbolji od najboljih na stalno promjenjivim RSSD uvjetima.

Službeni teaser https://youtu.be/Z0S9eOa3-e8

Više informacija dostupno je na rssd.hr internetskoj stranici.
RSSD službene Facebook, Instagram, TikTok stranice i YouTube kanal.

 

The post 12. Rally Show Santa Domenica appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.


Dan otvorenih vrata - 26. 4. 2024.