Prijava

Vaša prijava

Sobe Moj hir – najbolji iznajmljivači

[]

Obitelj Štimac iz Stankova vlasnici su najboljih soba u Hrvatskoj u promoakciji Naj iznajmljivač koju provodi Novi list uz potporu Ministarstva turizma i sporta RH i Hrvatske turističke zajednice.

U finalnom je izboru komisija analizirala 36 smještajnih objekata u 11 županija i odabrala najbolje.

“Ono što se nekad moglo smatrati inatom ili hirom, kretati u osmišljavanje  objekta najviše kvalitete u jaskanskoj okolici, danas se ispostavlja kao – odlična ideja. Sadržajno Moj hir ima niz od nekoliko soba koje plijene autorski dizajniranim namještajem što također maksimalno povezuje održivost i revalorizaciju “suvišnih” materijala i predmeta. Većina namještaja je izrađena od drvne građe starih, propalih objekata, ali na način da daje novu vrijednost uklopljenu s najvišim očekivanjima modernih gostiju”, stoji u stručnom obrazloženju.

Pridodaje se kako je “iznimna kvaliteta kao i sadržajnost zajedničkih prostorija, bogatstvo koje donosi doručak, ponuda autohtonih vina: a znamo što danas u hrvatskim pa i mnogo širim relacijama predstavlja Plešivica, rakija, bučinog ulja, tjestenina – sve izloženo u jednom istinski privlačnom odjeljku Mog hira u kojem se zrcali čitav kraj, ma zapravo i velik dio Hrvatske. Domaćini istinski uživaju u radu s gostima i fantastični su izvor svih informacija, pa i najsitnijih detalja o kraju u kojem su smješteni“.

Sobe Moj hir otvorene su u proljeće prošle godine, u uzletu ponude smještajnih objekata na području Jastrebarskog kojih je samo u ovoj godini otvoreno čak 12.

 

The post Sobe Moj hir – najbolji iznajmljivači appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.


Brončani nogometaši!