Prijava

Vaša prijava

Klaster Središnja Hrvatska sudjeluje na najvećem turističkom sajmu u Bavarskoj f.re.e München

[]

U Münchenu je otvoren turistički sajam f.re.e, najveći međunarodni turistički sajam u Bavarskoj na kojem je ovogodišnja zemlja partner Hrvatska. Sajam će biti otvoren do 26. veljače 2023. g, a očekuje se oko 120 tisuća posjetitelja.
Uz Hrvatsku turističku zajednicu kao glavnog izlagača svoju turističku ponudu predstavljaju i ostali hrvatski suizlagači, hotelijeri, agencije, prijevoznici i turističke zajednice među kojima su i regionalne turističke zajednice Klastera Središnja Hrvatska.
Klaster središnja Hrvatska koji okuplja turističke zajednice sedam kontinentalnih županija, ovim ali i ostalim ciljanim prezentacijama te zajedničkim nastupima, planira pojačati suradnju i turističku promociju ovog dijela Hrvatske i turističkih proizvoda/usluga na tržištu te brendiranje. Članice su Međimurska, Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka i Koprivničko-križevačka županija.

„Tržište Bavarske nikada nije bilo bliže nakon ulaska Republike Hrvatske u Schengen. Nijemci su naši tradicionalni i najbrojniji gosti u županiji te je u prvim danima sajma iskazan interes za našom destinacijom.“, izjavila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

 

 

 

The post Klaster Središnja Hrvatska sudjeluje na najvećem turističkom sajmu u Bavarskoj f.re.e München appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.