Prijava

Vaša prijava

Bučijada u Ivanić-Gradu

[]

Bez ikakve sumnje, u restoranima, gostionicama i seoskim domaćinstvima zagrebačkog zelenog prstena od početka listopada pa nadalje vrlo je živahno i zanimljivo. Jesenski specijaliteti redaju se i mame goste, a oni željni još izravnijeg kontakta s hranom mogu posjetiti neke od tradicionalnih festivala posvećenih jesenskim namirnicama i njihovoj pripremi.

Upravo  16. Bučijada u Ivanić – Gradu, održati će se sukladno epidemiološkoj situaciji te će tradicionalani sajam dobiti svoj virtualni kutak kroz društvene mreže (https://web.facebook.com/bucijada)  i web stranicu Turističke zajednice Ivanić-Grada (www.tzig.hr ) na kojoj se nalaze brojna obiteljska poljoprivredna i eko gospodarstva te proizvođači bučinog ulja, istražite i pronađite nešto za sebe.

Turistička zajednica Ivanić-Grada u suradnji s domaćim ugostiteljima i tvrtkom Piknika (https://web.facebook.com/Piknika.hr  ), pozivaju sve posjetitelje na kušanje jela od buča, a ukoliko ste ljubitelji zelenila napunite svoju piknik košaru i uživajte na pikniku na gradskim zelenim površinama i okolnim seoskim imanjima. Ističemo kako se ovom akcijom potiče aktivan boravak u prirodi, kao i odabir zdrave hrane domaćih ugostitelja i poljoprivrednih proizvođača. (http://www.tzig.hr/listopad-mjesec-jela-od-buca/  )

Svakako pogledajte novi promotivni spot Turističke zajednice Ivanić-Grada kako bi na najbolji način predstavili sve turističke potencijale https://www.youtube.com/watch?v=oc3sO89zEh4&t=15s

Gdje god se okrenete, čini se kao da se sve aktiviralo i živnulo kako bismo maksimalno iskoristili preostale lijepe dana pod vedrim nebom. Unutar zelenog zagrebačkog prstena uvjeti za to su savršeni, jer ovdje ljudi žive u partnerstvu i skladu s prirodom, na obostrano zadovoljstvo. Jesen svugdje može biti romantična i lijepa, ali treba je znati doživjeti na pravom mjestu.

 

 

 

 

 

The post Bučijada u Ivanić-Gradu appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.