Prijava

Vaša prijava

Prva ovogodišnja koordinacija Klastera Središnja Hrvatska

[]

Klaster Središnja Hrvatska okuplja sedam kontinentalnih županija s ciljem što kvalitetnije promocije turističkih proizvoda ovog djela Hrvatske. U planu aktivnosti za 2021. godinu je izrada zajedničke web platforme, kao i priprema kampanja na svim medijima, s naglaskom na društvene mreže i digitalne formate te  zajedničkog nastupa na tržištu kroz brendiranje i promociju svih turističkih proizvoda ovog djela Hrvatske.

4. veljače 2021. godine u Ivanić-Gradu, u kongresnim prostorijama SB Naftalan, održana je prva ovogodišnja koordinacija Klastera Središnja Hrvatska koji okuplja turističke zajednice sedam kontinentalnih županija s ciljem bolje turističke promocije središnjeg dijela Lijepe naše kao i zajedničkog nastupa na tržištu kroz brendiranje i promociju svih turističkih proizvoda ovog djela Hrvatske. Usvojen je plan aktivnosti Klastera Središnja Hrvatska za tekuću godinu, među kojima su predstavljene mogućnosti virtualne prezentacije na stranim tržištima – Virtual Croatian Get2Gether 2021.

Klaster koji čine Međimurska, Varaždinska, Krapinsko-zagorska, Bjelovarsko- bilogorska, Sisačko-moslavačka, Zagrebačka i Koprivničko-križevačka županija za 2021. godinu priprema novi format virtualne prezentacije prema stranim tržištima, web platformu te zajedničke promotivne multimedijske sadržaje te promociju na društvenim mrežama. Također u planu za 2021. godinu su i promotivne aktivnosti prema tradicionalnim tržištima.

„Ističem kako su autentičnost, ali prije svega sigurnost te priroda ključni trend u turizmu. Kroz naglasak na navedene sadržaje i prije svega našim zajedničkim nastupom te promotivnim aktivnostima sve naše županije dobivaju dodatno na vidljivosti i promociji turističkih sadržaja, kojih u središnjoj Hrvatskoj ne nedostaje. Sigurno ćemo zajedno do cilja sigurno stići puno brže!“ naglasila je Ivana Alilović direktorica TZ Zagrebačke županije koja je novi koordinator klastera Središnje Hrvatska.

 

 

 

The post Prva ovogodišnja koordinacija Klastera Središnja Hrvatska appeared first on Turistička zajednica Zagrebačke županije.