Prijava

Vaša prijava

U prodaji nova knjiga "Motorna vozila"


KNJIGA
U nakladi Veleučilišta Velika Gorica ovih je dana iz tiska izašao stručni udžbenik iz područja motornih vozila, autora dr. sc. Dinka Mikulića, pročelnika preddiplomskog studija održavanja motornih vozila i specijalističkog diplomskog stručnog studija upravljanja logističkim sustavima i procesima.

Knjiga Motorna vozila (375 stranica) sadrži teoriju kretanja i opis konstrukcije motornih vozila u 12 poglavlja. Suvremena tehnička rješenja vozila obrađena su postupno na stručan i ilustrativan način, uz pomoć slika, shema, tablica i primjera. Primjena novih tehnologija na vozilima sve je izražajnija, pa se inženjeri i tehničari moraju brzo prilagođavati zahtjevima održavanja motornih vozila. Poznavanje motornih vozila stoga je neophodno za njihovu konstrukciju, uporabu, kvalitetno održavanje i logističku potporu. Sve to može biti lakše uz korištenje znanja koje nudi ova jedinstvena knjiga.

S obzirom na recenzije profesora s triju veleučilišta, knjiga može biti veleučilišni udžbenik iz područja motornih vozila.

Redovna cijena knjige je 290,00 kn, dok je studenti mogu nabaviti po povlaštenoj cijeni od 145,00 kn.