Prijava

Vaša prijava

Promocija studenata 26. rujna


WEB2015
Svečane promocije stručnih prvostupnika i specijalista struke održat će se u subotu 26. rujna 2015. u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Na prvoj promociji u 9:30 promovirat će se 14 studenta koji su završili preddiplomski stručni studij Održavanje motornih vozila i 39 studenata koji su završili preddiplomski stručni studij Održavanje računalnih sustava.

Također, na prvoj promociji svoje diplome preuzet će i četiri specijalista struke specijalističkog diplomskog stručnog studija Informacijski sustavi i devet promovenata specijalističkog studija Upravljanje logističkim sustavima i procesima.

Na drugoj promociji s početkom u 12:30 promovirat će se 40 studenata koji su završili preddiplomski stručni studij Upravljanje u kriznim uvjetima, 11 stručnih prvostupnika preddiplomskog stručnog studija Očne optike, sedam studenata preddiplomskog stručnog studija Održavanje zrakoplova i četiri studenta koji su završili specijalistički diplomski stručni studij Kriznog menadžmenta.