Prijava

Vaša prijava

Sedam brojeva s vama


2016-03-24_001452
Dragi studenti,

Izašao je naš 7. broj Gaudeamusa, informativnog lista koji radimo zbog vas, kako bi stekli bolji uvid u sve ono što radimo na Veleučilištu,  doznali za uspjehe svojih kolega i upoznali se s aktivnostima u kojima sudjeluju.

Iza nas je još jedna promocija studenata  na kojoj je promovirano oko 150 novih prvostupnika i specijalista struke o čemu u ovom broju možete pronaći cijelu galeriju fotografija, kao i ostale zanimljivosti, najave naših međunarodnih konferencija na kojima će, vjerujemo, mnogi od vas i sudjelovati.

Kako u svakom broju predstavljamo neki od odsjeka ili odjela Veleučilišta, za ovaj broj pripremili smo kratku priču o našim informatičarima na koje smo posebno ponosni. Svoja znanja steklu su, ili još uvijek stječu, upravo na Veleučilištu Velika Gorica. Oni najbolji imaju potom priliku dobiti posao u IT odsjeku.

Ipak, uz vaše uspjehe, posebno smo ponosni na uspjehe naših nastavnika. Dr. sc. Ettore Tamajo dobio je ogromno priznanje od Amerikanaca, koji su zaključke njegovih istraživanja u području astronomije i astrofizike uvrstili u nedavno izdanu knjigu  Annals of the deep sky.  Čestitamo mu na tome.

Post Sedam brojeva s vama je prvi puta viđen na VVG.hr.