Prijava

Vaša prijava

Otvorena konferencija RECIPE U Splitu


IMG_8272

U Splitu je danas otvorena Međunarodna konferencija RECIPE 2015 (Resilience of Critical Infrastructure Protection in Europe)

Europski projekt RECIPE na konferenciji su predstavili ravnatelj DUZS-a dr. sc. Jadran Perinić, dekan Veleučilišta Velika Gorica dr. sc. Ivan Toth te voditelji projekta: ispred DUZS-a dr. sc. Robert Mikac i ispred Veleučilišta Alen Stranjik, pomoćnik dekana za međunarodnu suradnju. Na otvorenju konferencije bili su pomoćnik ministra unutarnjih poslova Davor Blažević, kao i zamjenik splitskog gradonačelnika Goran Kovačić, koji su pozdravili uzvanike i sudionike konferencije.

Panel diskusije danas traju do 16 sati, te se nastavljaju sutra od 9:15. Konferencija završava sutra, 12. travnja u popodnevnim satima.

IMG_7604

Podsjetimo da je projekt RECIPE započeo 1. siječnja 2015. godine, s predviđenim završetkom 30. lipnja 2016. godine (www.recipe2015.eu). Financira ga Europska komisija, Glavna uprava za humanitarnu pomoć i civilnu zaštitu kroz Financijski instrument za civilnu zaštitu. Svrha projekta RECIPE 2015 je omogućiti uspostavu platforme za razmjenu iskustava i najboljih praksi između stručnjaka i država koje se nalaze na različitim razinama u zaštiti kritičnih infrastruktura.

Uz Državnu upravu za zaštitu i spašavanje te Veleučilište Velika Gorica u projektu sudjeluju Fakultet bezbednosti Sveučilišta u Beogradu iz Srbije i Agencija za hitne situacije iz Kraljevine Švedske.

Post Otvorena konferencija RECIPE U Splitu je prvi puta viđen na VVG.hr.


Vatrogascu bod iz Dubrave Vrbovečke

PREDSTAVLJANJE KNJIGE TRAGOVI NA MODROM NEBU