Prijava

Vaša prijava

Naši studenti na testu novog putničkog terminala


win_20161215_08_44_12_pro
20161215_093019
Studenti studija upravljanja u kriznim uvjetima i kriznog menadžmenta sudjelovali su15. prosinca ove godine na testiranjima novog putničkog terminala Zračne luke dr. Franjo Tuđman.
Za sudjelovanje na testiranju prijavilo se oko 60 naših studenata te 30-ak studenata zagrebačkog Prometnog fakulteta. Studenti su, naime, bili volonteri s ulogom putnika koji pristižu na terminal a prema posebnom scenariju za svakoga pojedinačno. Naime, svatko je imao drukčiji scenarij s napisanom destinacijom, brojem putnih torbi i opisom jesu li torbe sigurne ili nesigurne. Za jednu studenticu bila je namijenjena uloga ‘teroristice’.
Na kraju vježbe studenti su ispunili anketne listiće o iskustvu koje su doživjeli. Međunarodna zračna luka provodila je testiranje prvenstveno kako bi provjerila sustave check-ina, načina prihvata prtljage te provjere stigne li prtljaga, kada se odvoji od vlasnika, na mjesto na koje treba stići.
Studenti su cijelo testiranje, koje je trajalo do 8 do 12 sati, proveli u glavnoj hali novoga putničkog terminala. Nova testiranja najavljensu za siječanj 2017. a kako su se naši studenti pokazali kao pravi profesionalci, pristojni i voljni surađivati, dobit će novu priliku za sudjelovanjem.Studentima koji su bili dio testnoga tima, ovo će volontiranje biti priznato kao dio stručne prakse.

20161215_092932

Post Naši studenti na testu novog putničkog terminala je prvi puta viđen na VVG.hr.


Nova poslovnica za 20 godina rada

Ukrali novčanik starici (85)