Prijava

Vaša prijava

VVG organizira javnu tribinu Hrvatsko zrakoplovstvo jučer, danas, sutra


Veleučilište Velika Gorica će, kao jedan od potpisnika Povelje Velika Gorica – grad zrakoplovstva, u sklopu manifestacije AIRVG organizirati javnu tribinu na temu Hrvatsko zrakoplovstvo jučer, danas, sutra koja će se održati u petak 18. svibnja 2018. u 11 sati u dvorani F. 

Obzirom da je zrakoplovstvo kao i protuzračna obrana naše zemlje u fokusu recentnih zbivanja u Hrvatskoj, smatramo da je tema vrlo aktualna te da javna tribina može otvoriti različita pitanja ali i ponuditi odgovore, bitne za ovo područje. Tribina otvara i nove mogućnosti stvaranja zajedničkih ideja za daljnji razvoj ove struke kako kroz stručni, tako i kroz akademski doprinos.

Veleučilište Velika Gorica u tome vidi i posebnu priliku za popularizaciju svoga studija održavanja zrakoplova te pronalaženje novih ideja i uspostave suradnje među ustanovama i institucijama koje se bave vojnim ili civilnim zrakoplovstvom.

Želja nam je da tribina okupi sve relevantne čimbenike s područja vojnog i civilnog zrakoplovstva te da ova prva javna tribina bude početak stvaranja temeljnih preduvjeta za organiziranje konferencije o zrakoplovstvu, koja bi objedinjavala znanja i iskustva svih zainteresiranih strana. Svoje sudjelovanje na tribini do sada su potvrdili potpisnici Povelje:

Zapovjedništvo hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, Međunarodna zračna luka Zagreb, Croatia Airlines, Zrakoplovno-tehnički centar, Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina, kao i predstavnici Hrvatskog generalskog zbora i Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu.

Na tribinu su dobrodošli svi naši partneri, nastavnici, djelatnici i studenti.

Objava VVG organizira javnu tribinu Hrvatsko zrakoplovstvo jučer, danas, sutra pojavila se prvi puta na VVG.hr.