Prijava

Vaša prijava

Završila iznimno uspješna Optometrijska konferencija u Puli – OCCSEE2018


U Puli je jučer završena iznimno uspješna IV. optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe –OCCSEE 2018. koja je ove godine u hotelu Park Plaza Histria okupila više od 500 sudionika iz 30 europskih zemalja, Azije i SAD-a.
Tijekom tri dana odrađeno je niz radionica te je održan veliki broj zanimljivih predavanja eminentnih domaćih i stranih stručnjaka u području optometrije. U sklopu konferencije održan je i okrugli stol sa sudionica iz desetak europskih zemalja.

Pozvani predavači na konferenciji bili su:
– Lluïsa Quevedo Junyent, OD, Psychologist, PhD (Španjolska)
– Nicola Logan BSc Med, PhD MCOptom (Velika Britanija)
– Thomas F. Freddo, PhD, član Američke akademije optometrije (SAD)
– Mile Brujic, optometrist, član Američke akademije optometrije (SAD)

Podsjetimo da je konferenciju u petak 11. svibnja 2018., uz predsjednika Europske akademije optometrije i optike Eduarda Teixeiru i predsjednika OCCSEE-a Alena Stranjika, otvorio predsjednik Europskog vijeća optometrije i optike Peter Gumpelmayer.

Naime, konferenciju su po prvi puta ove godine pod zajedničkim sloganom Optometry and Optics for Better Vision zajednički organizirali Veleučilište Velika Gorica i Europska akademija optometrije i optike, čiji su čelnici naglasili odličnu organizaciju koja je pridonijela velikom uspjehu ovogodišnje konferencije. Sudionici su se odlično družili i izvan predavaonica te razmjenjivali iskustva i ideje.

Glavni sponzori konferencije bili su: Essilor, Hoya, Optinova i Oktal Pharma. U ime Veleučilišta Velika Gorica i Organizacijskog odbora OCCSEE-a hvala svim sudionicima, sponzorima i izlagačima!


Objava Završila iznimno uspješna Optometrijska konferencija u Puli – OCCSEE2018 pojavila se prvi puta na VVG.hr.