Prijava

Vaša prijava

Imamo studije za budućnost – upravljanje u kriznim uvjetima i krizni menadžment posebno zanimljivi u ovo vrijeme kriza

[]

Veleučilište Velika Gorica ima specifične i jedinstvene studijske programe u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe. Izazovi s kojima se susrećemo, od potresa do pandemije virusa korona sve jače potvrđuju da je krizni menadžment jedan od najaktualnijih studijskih programa za kojim potrebe sve više rastu. Kako prepoznati krizu, kako se s krizom nositi te kako upravljati svakom kriznom situacijom naučite na Veleučilištu Velika Gorica i primijenite u poslu i životu. Potreba za kriznim komuniciranjem prisutna je u svakoj organizaciji jer kriza nikada ne dolazi najavljeno, uvijek je u utrci s vremenom i na nju nikada nismo spremni. Naučite kako pobijediti te slabosti. Nakon preddiplomskog stručnog studija upravljanja u kriznim uvjetima koji traje tri godine, možete nastaviti studij na specijalističkom diplomskom stručnom studiju krizni menadžment u trajanju od još četiri semestra.

Veleučilište ima i druge preddiplomske studijske programe od  održavanja računalnih sustava, održavanja zrakoplova, održavanja motornih vozila i očne optike, kao i specijalističke studije informacijski sustavi i logistički menadžment. Najvećim dijelom su to  studijski programi koji nećete pronaći ni na jednoj drugoj visokoobrazovnoj ustanovi te je nakon završetka lakše pronaći posao u struci.

Od 4. svibnja do 11. svibnja 2020. godine prijave za upise se primaju online na adresu info@vvg.hr, a od 11. svibnja 2020. godine bit će moguće predati prijavu i osobno u Studentsku referadu Veleučilišta.

Prijave u prvom upisnom krugu traju do 27. lipnja 2020.

Više informacija pronađite na www.vvg.hr.

Objava Imamo studije za budućnost – upravljanje u kriznim uvjetima i krizni menadžment posebno zanimljivi u ovo vrijeme kriza pojavila se prvi puta na VVG.hr.