Prijava

Vaša prijava

Održana prva online obrana diplomskoga rada – iskustvo studenta Roberta Dikovića


Danas je održana prva online obrana diplomskoga rada. Pročitajte iskustvo našeg studenta Roberta Dikovića, kojemu ovoga puta čestitamo na uspješnoj obrani:

Zbog pandemije korona virusa KOVID-19 uz sve probleme i opasnosti koje je donijela, privremeno me je spriječila u redovitoj obrani diplomskog rada.

Zahvaljujući VVG-u i njihovoj spremnosti za korištenje informatičkih web alata kao što je MS TEAMS, moja obrana je organizirana i provedena na daljinu.

S obzirom da je tijekom obrane diplomskog rada postojala audio i video veza sa svim članovima povjerenstva za obranu te smo nesmetano mogli komunicirati, mogu reći da sam u potpunosti zadovoljan s ovakvim načinom organizacije i provedbe obrane diplomskog rada.

Zahvaljujem mojem mentoru prof. dr. sc. Željku Dobroviću i svim djelatnicima VVG-a koji su omogućili da uz pomoć suvremenih informacijskih tehnologija uspješno završim studiranje na VVG-u.

 

Objava Održana prva online obrana diplomskoga rada – iskustvo studenta Roberta Dikovića pojavila se prvi puta na VVG.hr.