Prijava

Vaša prijava

Dovršena Odranska ulica u rekordnom roku

['donja lomnica', 'krešimir ačkar', 'odranska ulica', 'rekonstrukcija', 'Velika Gorica', 'VG Komunalac']

Završena je rekonstrukcija Odrankse ulice u Donjoj Lomnici, spoj prema Gradićima. Ova cesta približila je D. Lomnicu Velikoj Gorici. Rok izvođenja radova bio je 130 dana, međutim sve je završeno u puno kraćem roku, u samo 65 dana, na što su svi posebno ponosni.

Vrijednost radova iznosi oko 7,5 milijuna kuna.

Gradonačelnik grada Velike Gorice Krešimir Ačkar obišao je završne radove, a već u ponedjeljak cesta bi trebala biti puštena u promet.

“Ovdje smo povećali razinu sigurnosti, unazad nekoliko mjeseci ovo je deseto naselje koje je dobilo nogostup, što je izrazito bitno zbog školske djece, ali i svih ostalih mještana. “,kazao je gradonačelnik te se zahvalio svim žiteljima na strpljenju jer su morali putovati okolnim putevima. Također je kazao kako bi cesta u pogon trebala biti puštena ovaj ponedjeljak.

Predsjednik Uprave VG KOMUNALAC, Jurica Mihalj posebno je ponosan što su radovi završili u tako kratkom roku: “Rok izvođenja radova bio je 130 dana. Radovi su završeni za samo 65 dana”, također dodaje: “Postavljeno je 1500 metara malih rubnjaka, 1300 metara velikih rubnjaka, oko 5 tisuća kvadratnih metara površine nove ceste, 3200 kvadrata nove pješačko-biciklističke staze zajedno s 18 novih rasvjetnih stupova, a u narednim tjednima postavit će se i 20 novih LED svjetiljki.”

 

Također Milivoj Dijanežević predsjednik Mjesnog odbora Donja Lomnica kazao je kako je ova cesta donijela puno te povezala ovo mjesto, odnosno približila ga gradu Velikoj Gorici, iznimno je zahvalan na svemu, kao i rekordnom roku u kojem je rekonstrukcija dovršena: “Cesta je spojila našu župu Lomnicu i Gradiće i Petrovinu. Cesta je približila mjestom, našem gradu Velikoj Gorici.”

 

Objava Dovršena Odranska ulica u rekordnom roku pojavila se prvi puta na V'Gradu.