Prijava

Vaša prijava

Malonogometna liga VG Sjever startala na Plesu

['mali nogomet', 'mnl', 'pleso', 'vg sjever']

MNL VG Sjever, 1. kolo, Pleso, MNE GČ Pleso, domaćin turnira. Foto: Josip Vlašić, MNL VG Sjever

Na otvaranju sezone u MNL VG Sjever, domaćin je bio Gradska četvrt Pleso, igralo se na terenu s umjetnom travom, u odličnom ambijentu. Vrućina je bila najveći protivnik nogometa, ali ekipe su dobro podnijele visoke temperature i nogomet je bio odličan.

MNL VG Sjever, 1. kolo, Pleso, detalj s utakmice Rakarje – Velika Mlaka. Foto: Josip Vlašić, MNL VG Sjever

Čast da otvori sezonu imali su igrači Velike Mlake i Rakarja, a rezultat je na kraju bio neriješen, jedini takav u svih 6 utakmica. Kosnica je pobijedila Črnkovec, Pleso Strmec, a Obrezina je bila bolja od Selnice. Gradići su poraženi od Mičevca, dok je Kurilovec vodio 3:0 i 4:1, ali je Ščitarjevo preokretom ipak odnijelo sva tri boda.

MNL VG Sjever, 1. kolo, Pleso, rezultati 1. kola. Izvor: MNL VG Sjever

Voditelj Lige, gospodin Josip Vlašić, rekao je da je organizacija bila odlična, nogomet dobar vrućini unatoč te da je više nego zadovoljan početkom natjecanja u MNL VG Sjever. Veseli se drugom kolu koje se već u utorak igra u Mičevcu, na travi, te poziva ljubitelje malog nogometa da dođu i uživaju u majstorijama malonogometnih zvijezda Lige. Parovi su: Črnkovec – Pleso, Obrezina – Kosnica, Mičevec – Rakarje, Strmec – Gradići, Kurilovec – Velika Mlaka i Ščitarjevo – Selnica.

MNL VG Sjever, 1. kolo, Pleso, tablica nakon odigranog 1. kola. Izvor: MNL VG Sjever

 

MNL VG Sjever, 1. kolo, Pleso. MNE Kosnica, najefikasnija ekipa 1. kola. Foto: Josip Vlašić, MNL VG Sjever

Objava Malonogometna liga VG Sjever startala na Plesu pojavila se prvi puta na V'Gradu.