Prijava

Vaša prijava

Turstiči vodič, animator, konobar- validiraj svoje znanje i vještine u turizmu

['edukacija', 'predavanje', 'razvojna agencija velika gorica', 'vegora']

Velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA, u sklopu projekta NESET, poziva na set predavanja vezanih za validaciju vlastitih vještina vezanih za turizam na kojima će polaznici naučiti kako sami procijeniti svoja znanja i vještine potrebne za obavljanje poslova u turizmu i to za zanimanja: turistički vodič, radnik na recepciji, konobar, animator u rekreaciji, sportu, kulturi.

Predavanje će biti organizirano u tri faze: predavanje za sve polaznike, rad u grupama (po zanimanjima) te individualni razgovor o samo-procjeni.

Predavanje za sve polaznike održat će se 30. lipnja od 14 do 17 sati u Centru za posjetitelje, Velika Gorica (TZVG), a ostala predavanja će biti dogovorena sa zainteresiranim polaznicima vezano za zainteresiranost po zanimanjima.

“Cilj projekta je pružanje transnacionalne podrške mladima u turizmu, stvaranje uvjeta za zapošljavanje i poduzetništvo u raznim oblicima turizma, osobito u alternativnim oblicima koji ne uključuju masovni turizam na moru ili na skijalištima. Isto tako je u pripremi inovativna Platforma elektroničke podrške s materijalima za učenje, inovativni internacionalni portal za zapošljavanje za mlade u turizmu te podrška za poduzetnike u turizmu”, poručili su organizatori za Turističku zajednicu Velika Gorica.

Po završetku predavanja polaznici će dobiti Uvjerenje o pohađanju izdano od strane organizatora – VARNA Chamber of Commerce and Industry (Trgovačka i industrijska komora u Varni) i VE-GO-RA-e.

Objava Turstiči vodič, animator, konobar- validiraj svoje znanje i vještine u turizmu pojavila se prvi puta na V'Gradu.