Prijava

Vaša prijava

Mladost iz Obrezine novi član JŽNL!

['1.ŽNL', 'amateri', 'jžnl', 'kvalifikacije', 'mladost', 'nogomet', 'obrezina']

Petak, 25. lipnja 2021. godine i igralište u Stupniku bili su sretni za NK Mladost iz Obrezine. Naime, Mladost iz Obrezine i NK Bregana iz Bregane, drugoplasirane ekipe 1. ŽNL Istok i Zapad igrali su kvalifikacijsku utakmicu za popunu JŽNL, na neutralnom terenu u Stupniku.

NK Mladost Obrezina, novi član JŽNL. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Vrijeme je bilo sunčano, vruće i sparno, teško za igru, a sudila je sudačka trojka iz Zaprešića – Tomislav Bionda s pomoćnicima Mariom Leškovićem i Dominikom Benkovićem.

Prvo je poluvrijeme proteklo u dominaciji igrača Mladosti, ali bez neke veće opasnosti za vratara Bregane Štibića, dok je Bregana preko Kostanjskog pogodila vratnicu vratara Mladosti Mikleca.

Kvalifikacije za JŽNL Bregana – Mladost 1:2, detalj s utakmice. Foto: FB JŽNL

U drugom dijelu temperatura zraka malo je niža, a i Mladost uspijeva povesti zgoditkom Pejaka koji prima loptu u kaznenom prostoru Bregane, efektno puca, ali vratar Štibić brani i odbija loptu opet do Pejaka koji ovaj put pronalazi put lopte do mreže. Bilo je to u 63. minuti. Mladost povećava vodstvo u 87. minuti i to eurogolom Ivančića koji sa 25 m, preko živog zida pogađa mrežu nemoćnog Štibića.

Bregana je smanjila vodstvo Mladosti u sudačkoj nadoknadi vremena kada mladi Hribar rutinski pogađa mrežu vratara Mladosti Mikleca.

Ovom pobjedom Mladost je ostvarila svoj cilj i plasirala se u JŽNL, gdje je već igrala prije nekoliko sezona, a Nogometni savez Velike Gorice sada ima 7 predstavnika u ligi.

Kvalifikacije za JŽNL Bregana – Mladost 1:2, slavlje igrača Mladosti nakon pobjede. Foto: FB JŽNL

Utakmica je bila čvrsta, oštra i nervozna, u skladu sa važnošću iste. Sudac Bionda iz Zaprešića podijelio je čak 11 žutih kartona, od čega 5 igračima Bregane zbog preoštre igre i 6 igračima Mladosti zbog preoštre igre (2) i ulazaka u teren bez dopuštenja (4). Dodijeljena su i dva crvena kartona, jedan igraču Bregane Ovčariću zbog uporabe prekomjerne snage, te dva žuta Grdiću iz Mladosti zbog nesportskih poteza. Također je i trener Mladosti, Josip Tadić dobio dva žuta kartona zbog nesportskog ponašanja.

Prema prikazanom, može se reći potpuno zaslužena pobjeda Mladosti.

Koristimo priliku i čestitamo Mladosti na plasmanu u JŽNL!

Kvalifikacije za popunu JŽNL – 2021

NK Bregana – NK Mladost (Obrezina) 1:2 (0:0)

Donji Stupnik, igralište NK Stupnika. Petak, 25. lipnja 2021. godine, 18.00 sati. Vrijeme sunčano, vruće i sparno, teren dobar za igru.

Glavni sudac: Tomislav Bionda. Pomoćnici: Mario Lešković, Dominik Benković (svi iz Zaprešića). Delegat: Darko Povrženić (Strmec).

Strijelci: 0:1 – Alan Pejak (63), 0:2 – Bruno Ivančić (87), 1:2 – Daniel Hribar (90+3).

NK BREGANA: Štibić, Erceg (od 83′ Hribar), Dimitrovski, Pavlović, Runtas (od 75′ Antunović), Škacan M., Kostanjski, Škacan F. (C), Bišćan (od 55′ Babojelić), Vukić (od 46′ Slaček), Šimunić (od 76′ Ovčarić).

Trener: Dražen Vegel

NK MLADOST OBREZINA: Miklec, Stanušić, Hadžiabdić, Šorša (od 84′ Tadić S.), Tadić M. (C), Ivančić M., Smajić, Ivančić B., Periša, Pejak (od 75′ Kadoić), Zrnčić (od 90+2′ Grdić).

Trener: Josip Tadić


Objava Mladost iz Obrezine novi član JŽNL! pojavila se prvi puta na V'Gradu.