Prijava

Vaša prijava

Marko Pancirov novi je trener Turopoljca iz Kuča!

['amateri', 'jžnl', 'Kuče', 'nogomet', 'pancirov', 'Turopoljac']

Marko Pancirov novi je trener Turopoljca iz Kuča! U subotu ujutro saznali smo da je Turopoljac ostao bez trenera, kao i da sportski direktor traži rješenje za nastali problem, a na večer smo saznali da su razgovori bili uspješni i završili dogovorom o suradnji.

U razgovoru s gospodinom Pancirovim saznali smo da su višesatni razgovori dvojice “teških” pregovarača (a nekad i suigrača u Poletu iz Buševca!) Franje Berkovića, sportskog direktora Turopoljca i Marka Pancirova doveli do najpovoljnijeg rješenja za obje strane. Kako je rekao Marko Pancirov, odmah mu je dato do znanja da je jedini kandidat za trenersku poziciju i da ga klub želi. Iako je Markov cilj bio zadržati trećeligaški ili najmanje četvrtoligaški status, ambicioznost i entuzijazam uprave kluba te kvaliteta igrača koje klub ima na raspolaganju, uvjerili su ga da samo uzima dobar zalet. Vjeruje da je napravio dobar potez dolaskom u Kuče i siguran je da je započeta jedna uspješna suradnja!

Marko Pancirov, novi trener Turopoljca i Franjo Berković, sportski direktor Turopoljca

Sportski direktor Turopoljca, Franjo Berković rekao je da se o Marku Pancirovu kao treneru u Turopoljcu razmišljalo i prije, ali da su se tek sad stekli uvjeti da se ova suradnja i ostvari. U zahtjevnim pregovorima, kako je rekao Berković, analizirani su svi igrači koji su na raspolaganju i gospodin Pancirov iskazao je zadovoljstvo zatečenim igračkim kadrom, ali i glavnim terenom te pomoćnim terenima i infrastrukturom kluba općenito. Na kraju je zaključeno da je zajednički cilj borba za vrh i dogovor je postignut. Uspjeli smo saznati da je Franjo Berković rođen 4. srpnja 1979. godine, što znači da mu je rođendan pa koristimo priliku zaželjeti mu sretan rođendan. 

Predsjednik Turopoljca, Daniel Zagorac zadovoljan je postignutim dogovorom i nada se uspješnoj suradnji s novim trenerom Pancirovim, a zaželio mu je i dobrodošlicu u Turopoljac i u Kuče.

Mi ćemo samo dodati da je supruga Marka Pancirova iz Kuča, pa je ovakav rasplet nekako i logičan. Nije li?

Eto, jedan lijepi početak jedne, vjerujemo uspješne nogometne priče u Turopoljcu.

Objava Marko Pancirov novi je trener Turopoljca iz Kuča! pojavila se prvi puta na V'Gradu.