Prijava

Vaša prijava

Odgovor na nezadovoljstvo projektom Aglomeracija: Ačkar sazvao sastanak, uvode se male promjene

['ačkar', 'gradonačelnik grada velike gorice', 'gradsko vijeće', 'krešimir ačkar', 'projekt aglomeracija', 'sasatanak']

Kako bi unaprijedili provedbu projekta Aglomeracija Velika Gorica na kojeg je do sada pristiglo nekoliko pritužbi uz fotografije nezadovoljnih sugrađana, gradonačelnik Krešimir Ačkar sazvao je sastanak s predstavnicima mjesnih odbora, VG Vodoopskrbom i izvođačima radova.

Kako bi komunikacija, ali i izvršenje radova, bili učinkovitiji uvedene su promjene kojima će na tjednoj bazi javnost biti izvještavana o učinjenim radovima, a aktivnije će se uključiti i predstavnike mjesnih odbora kako bi, ukoliko postoji problem, odmah mogli ukazati na isti, a pritom promptno pokrenuti rješavanje nedostataka.

Foto Facebook Krešimir Ačkar

-Jasno je kako je cijeli projekt morao biti bolje pripremljen i isplaniran te kako samu provedbu i radove treba ubrzati i poboljšati. Naložio sam da se uvedu tjedne tiskovne konferencije na kojima će VG Vodoopskrba javnost redovito izvještavati o provedenim i planiranim radovima, te je i dogovoreno da se predstavnicima mjesnih odbora osigura stalna potpora nositelja projekta, poručio je Ačkar nakon održanog sastanka putem svojih društvenih mreža.

-Svim sugrađanima zahvaljujem na strpljenju i razumijevanju. Znam dobro kako vam je, dodao je zaključno gradonačelnik koji je prilikom početaka radova aktivno obilazio gotovo svaku pojedinu lokaciju.

Objava Odgovor na nezadovoljstvo projektom Aglomeracija: Ačkar sazvao sastanak, uvode se male promjene pojavila se prvi puta na V'Gradu.