Prijava

Vaša prijava

Vratar Zagorac vratio se u Turopoljac!

['amateri', 'jžnl', 'Kuče', 'nogomet', 'Turopoljac']

Prijelazni rok traje, a u Turopoljcu se slaže igračka križaljka i dovode se i vraćaju igrači koji su igrali u drugim klubovima. Barem neki od njih.

Večeras je predstavljen i vratar, Mario Zagorac, koji je ponikao u Turopoljcu, igrao nekoliko sezona, ali prije dvije sezone otišao je iz matičnog Turopoljca u Dinamo Hidrel u nedaleko Novo Čiče. Razlog je bio što je u to vrijeme vratar Turopoljca bio Ivan Zagorac, mlađi Mariov brat, koji je bio stalni prvotimac, tako da se Mario odlučio podržati bratovu karijeru, ali istovremeno i sebi osigurati igranje utakmica.

Kako nam je rekao Mario Zagorac, vratar (ili igrač) ponekad mora otići da bi se kasnije mogao vratiti još jači i samopouzdaniji, a smatra da je to vrijeme došlo upravo sada. Vjeruje da mu je godina i pol branjenja u Dinamo Hidrelu pomogla da napreduje kao vratar i siguran je da će se uspjeti izboriti za “jedinicu” u Turopoljcu. S obzirom da je u najboljim godinama (1993. godište), vjeruje da može pomoći Turopoljcu i iskustvom i obranama da se klub plasira puno bolje nego je to bilo prošle sezone. Voli trenirati i igrati i ne boji se rada ni treninga.

U prostorijama NK Turopoljca, Maria su dočekali predsjednik Turopoljca, Daniel Zagorac (Mariov stariji brat) i trener Marko Pancirov.

Nama ostaje za napomenuti da je Mario Zagorac bio u Turopoljcu i 2019. godine kada je Turopoljac osvojio prvo mjesto u 1. ŽNL Istok i plasirao se u JŽNL (na slici).

NK Turopoljac Kuče, prvak 1. ŽNL Istok u sezoni 2018./2019. (Mario Zagorac leži prvi s lijeva)

Objava Vratar Zagorac vratio se u Turopoljac! pojavila se prvi puta na V'Gradu.