Prijava

Vaša prijava

Igor Hajduk potpisao za NK Mraclin!

['4. HNL', 'amateri', 'Gradići', 'igor hajduk', 'mraclin', 'nogomet']

Poziv sportskog direktora NK Mraclina, gospodina Luke Cvetnića na predstavljanje novog igrača u Mraclin govorio je sam po sebi da se radi o senzacionalnom transferu u okviru turopoljskog amaterskog nogometa.

Tako je i bilo, predsjednik NK Mraclina Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić predstavili su Igora Hajduka, poznatog kao Zigi, koji je u Mraclin došao iz Gradića.

S lijeva: sportski direktor NK Mraclin Luka Cvetnić, Igor Hajduk, predsjednik NK Mraclin Goran Vukašinec. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Goran Vukašinec, predsjednik NK Mraclina rekao je da je Igor Hajduk želja NK Mraclina već dvije godine, a da su se sada stekli svi uvjeti za ostvarenje tog prelaska. Napomenuo je i da je trener Milanović, za ostanak kojeg u klubu smatra da je najveće pojačanje, pomogao u realizaciji transfera. Na upit ima li još dolazaka, spomenuo je dolazak Dejana Debijađija iz Odre i Marka Mataije, iz juniora Hrvatskog Dragovoljca.

Igor Hajduk rekao je da mu je drago da je došao u Mraclin s kojim pregovara već dvije godine. Nakon ove izuzetno uspješne sezone, odlučio je doći u Mraclin jer ga je Mraclin više želio dovesti nego što su ga Gradići htjeli zadržati. Nada se da će dobro surađivati s Petrom Milatovićem s kojim je odrastao u istoj ulici (u Kučama, op. a.) i s kojim je zajedno igrao prije 4 godine, ali i sa ostalim igračima Mraclina gdje očekuje brzo privikavanje na trenera Milanovića i ekipu. Kaže da je ove godine imao puno ponuda, ali da se ipak odlučio za Mraclin.

Petar Milatović došao je na predstavljanje i raduje ga što će ponovno igrati s Igorom te se nada da će njihovo iskustvo i znanje donijeti puno golova i radosti njima, ali i upravi i navijačima Mraclina.

S lijeva: Igro hajduk, Luka Cvetnić, Petar Milatović. Izvor: FB NK Mraclin

Za kraj da napomenemo da je Igor Hajduk u proteklom prvenstvu postigao 30 golova i bio je najbolji strijelac 4. HNL Središta Zagreb. Prije Gradića igrao je u Turopoljcu iz Kuča, HNK Gorici i u Austriji, a u Gradićima je igrao zadnje 4 godine. Igor Hajduk rođen je 1987. godine.

Igor Hajduk, novi igrač NK Mraclina. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Objava Igor Hajduk potpisao za NK Mraclin! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Sretan Uskrs !