Prijava

Vaša prijava

Donji Hruševec pobjednik Turnira Breške lige

['breška liga', 'mala buna', 'mali nogomet', 'turnir breške lige']

Mala Buna bila je domaćin Turnira Breške lige u nedjelju, 18. srpnja 2021. godine.

Utakmice su počele u 11.00 sati, a vrijeme je bilo dobro, sve do drugog poluvremena finalne utakmice, kada je počela kiša. A kiša je padala i noć prije što je bio razlog za loše stanje terena, pogotovo u drugom dijelu turnira, kada je veći dio igrališta bio blatnjav i klizav, jako težak za igru. No, i u takvim okolnostima ekipe su se borile i igrači su davali sve od sebe ne bi li pobijedili.

Turnir Breške lige, Mala Buna, detalj s polufinala. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

U prvom polufinalu susreli su se Donji Hruševec i Dubranec, regularni je dio završio bez pogodaka, da bi Donji Hruševec na “penale” otišao u finale. Drugo polufinale igrali su Mala Buna i Gornja Opatija, a gledatelji su mogli uživati u 12 golova, po šest na svakoj strani, od čega je zadnjeg dao Ivan Kos Čapa za Malu Bunu u zadnjoj sekundi i izjednačio na – 6:6! Uglavnom, rezultat je išao čas na jednu čas na drugu stranu u regularnom dijelu, da bi u lutriji “penala” pobijedila Mala Buna bila bolja i otišla u finale.

U pucanju “penala” za treću poziciju prije finala, Gornja je Opatija bila bolja od Dubranca 2:0.

U finalu je Donji Hruševec, predvođen Matejom Skrbinom bio bolji i pobijedio 4:1 i time postao pobjednik Turnira lige za 2021. godinu.

Rezultate možete vidjeti u nastavku teksta, a u galeriji slika možete vidjeti kakvo je bilo stanje na terenu.

Turnir Breške lige 2021., Mala Buna, rezultati.

 

Objava Donji Hruševec pobjednik Turnira Breške lige pojavila se prvi puta na V'Gradu.