Prijava

Vaša prijava

Malonogometna liga VG Sjever ove subotu u Strmcu Bukevskom

['mali nogomet', 'mnl vg sjever', 'strmec']

U subotu, 24. srpnja 2021. godine, Strmec Bukevski domaćin je 8. kola Malonogometne lige VG Sjever, a početak je u 16.30 sati.

U prvoj utakmici domaćin Strmec dočekuje Obrezinu, rezultat koje je nepredvidiv, iako je Obrezina bliža pobjedi. Mičevec i Ščitarjevo nastupaju u drugoj utakmici dana, a Mičevcu za održavanje priključka za vrhom treba pobjeda. Velika Mlaka ipak je favorit u susretu protiv Črnkovca, isto kao i Gradići protiv Selnice.

MNL VG Sjever, 7. kolo, Kurilovec – Obrezina 1:0, detalj s utakmice. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Pleso i Kosnica igraju derbi kola i onaj koji pobijedi nastavlja utrku za Kurilovcem koji u zadnjoj utakmici dana dočekuje Rakarje, koje igra dobro, ali teško pobjeđuje (ima 5 neriješenih i bez poraza su!). Bit će sigurno zanimljiva utakmica.

MNL VG Sjever, 7. kolo, Rakarje – Gradići 0:0, detalj s utakmice. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

No, bez obzira kako će utakmice završiti, domaćin je od 19.00 sati osigurao nastup grupe Slatki snovi, koji će pronaći odgovarajuću glazbu i za one koji će se radovati pobjedama, ali i za one koji će žalovati zbog poraza. A o dobroj kulinarskoj ponudi, kao i dovoljnim količinama osvježavajućih pića ne treba posebno govoriti. Zbog dobrog nogometa, ali i dobre glazbe vrijedi doći u Strmec Bukevski ove subote!

MNL VG Sjever, plakat za 8. kolo u Strmcu Bukevskom

Objava Malonogometna liga VG Sjever ove subotu u Strmcu Bukevskom pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Popravni ispiti-jesenski rok (obavijest)