Prijava

Vaša prijava

NK Turopolje slaže igračku križaljku

['1.ŽNL', 'amateri', 'nogomet', 'prijelazni rok', 'turopolje']

Prije nekoliko dana objavili smo vijest da je Vlado Horvat preuzeo kormilo novog županijskog prvoligaša, NK Turopolja iz Turopolja, a već u prvom kontaktu s gospodinom Horvatom, rekao je da mu je cilj dovesti još nekoliko igrača u klub, kako bi se lakše nosili s protivnicima u jačoj ligi.

Danas, u četvrtak, 22. srpnja 2021. godine nazvali su iz NK Turopolja i objavili dolazak četvorice novih igrača u redove Turopolja.

Kao prvo i najzvučnije ime tu je Ivan Kos – Čapa. Sada već bivši kapetan NK Mraclina, zatim Matija Roginić, Ivan Gjurašin i Željko Cvetnić. Prva trojica došli su iz NK Mraclina, dok je Cvetnić došao iz NK Bune.

Ivan Kos Čapa, dok je bio kapetan Mraclina. Izvor: FB NK Mraclin

Ivan Kos bio je kapetan Mraclina, zabijao je golove, razbijao protivničke napade, kreirao napade Mraclina, bio jedan od pokretača ekipe. Nazvali smo ga i pitali ga o njegovom prestanku igranja u Mraclinu i prelasku u Turopolje. Evo što nam je rekao:

“Na početku, hvala što ste me se sjetili. Kao što znate, zbog poslovnih sam obveza prestao s igranjem u Mraclinu, jer zahtjevi treniranja i igranja u JŽNL u vrijeme kad sam prestajao, bili su previsoki za moje poslovne obveze, tako da nisam mogao dolaziti na sve treninge, a samim tim to je utjecalo i na moju fizičku spremnost. A s obzirom na visoke ciljeve NK Mraclina, mislim da je s moje strane bilo korektno napraviti ovaj potez koji sam napravio.

No, ljubav prema nogometu u meni i dalje postoji i zbog nje, ali i zbog manjih obveza (nadam se!) prema treninzima i igranju u 1. ŽNL, prihvatio sam poziv uprave NK Turopolja i priključio se klubu kojemu sam spreman pomoći u narednoj sezoni u 1. ŽNL.

Eto, to je sva mudrost mojeg prestanka igranja u Mraclinu i nastavka igranja u Turopolju.

Također mi je drago i da su Matija, Ivan i Željko pristupili NK Turopolju i mislim da ćemo dati dobar doprinos uspjesima u kluba u narednoj sezoni.”

Da, mislimo da je ovo korektno s Ivanove strane i poštujemo njegov odabir.

Vrijedna uprava NK Turopolja zaželjela je dobrodošlicu novim igračima i naglasila je da uz njih svakako treba reći da su u klubu ostali Šejić, Karlović, Ceković, Ivanković i Lučić, uz već svima poznatog Berkovića, što je velika snaga Turopolja.

Nama preostaje jedino da upravi, treneru Horvatu i svim igračima Turopolja poželimo uspješnu sezonu u 1. ŽNL Istok.

Vrijedna trojka uprave NK Turopolja, s lijeva: Ivan Kovačević, Zoran Smrekar i Mario Filipović. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Objava NK Turopolje slaže igračku križaljku pojavila se prvi puta na V'Gradu.