Prijava

Vaša prijava

Malonogometna liga Turopolja i Posavine ovog vikenda ima dupli program u Vukovini

['mali nogomet', 'mnl tip', 'Vukovina']

Malonogometna uzbuđenja ovog vikenda nastavljaju se duplim programom u Vukovini. Najprije je u subotu domaćin Gornje Podotočje, da bi u nedjelju domaćin bila i ekipa Vukovine.

MNL TiP, MNE Vukovina. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Naravno, i ova dva kola donose nekoliko zanimljivih susreta koji odlučuju o poretku u vrhu, ali ima i onih koji se igraju samo radi međusobnog prestiža.

Nakon što je ekipa Kuča prošli vikend imala dva derbija, u ova dva kola tu privilegiju prepustili su Mraclinu i Novom Čiču.

MNL TiP, MNE Novo Čiče. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Subotnja događanja otvara domaćin Gornje Podotočje i Čička Lazina, a nastavljaju Bukevje i Čička Poljana. Treći je par Ribnica i Turopolje, a četvrti Rakitovec i Vukovina.

Tek u petom susretu na red dolazi derbi između Mraclina i Novog Čiča u kojem su Novočičani u prednosti, ali vjerujemo da se ni Mraclin neće samo tako predati.

Do kraja dana još igraju Buševec i Jagodno, Drnek i Kuče, a subotnji zastor spuštaju Veleševec i Okuje.

MNL TiP, raspored 10. kola 24. srpnja 2021.

Nedjeljni turnir otvaraju Jagodno i Drnek, a nakon tog susreta na red dolaze dva derbija –

Novo Čiče protiv Buševca te Vukovina protiv Mraclina. Kažu da je Vukovina oslabljena povratkom Novosela u Irsku, ali ima u Vukovini još dobrih igrača. Bit će zanimljivo, a pobjednici ovih susreta imaju pravo na optimizam u zadnja 4 kola i vedriji pogled prema vrhu tablice.

Četvrti je par Gornje Podotočje i Rakitovec, gdje Podotočani ne bi trebali imati nikakvih problema doći do pobjede. Nakon njih istrčavaju Turopolje i Čička Lazina, a slijede ih Čička Poljana i Ribnica. Predzadnja utakmica bi trebala završiti pobjedom Kuča protiv Veleševca (ali tako smo govorili i u Drnku kad je Buševec igrao protiv Veleševca!), a zadnji je par Okuje i Bukevje.

MNL TiP, raspored 11. kola 25. srpnja 2021.

Nakon duplog programa u Vukovini, preostaju za odigrati još 4 kol do završnog spuštanja zastora na malonogometnim terenima Turopolja i Posavine. Ali, do tada još ima vremena. Mi vas pozivamo da u subotu i nedjelju posjetite igralište NK Bana Jelačića u Vukovini i uživate u dobrom nogometu i još boljoj gastro ponudi.

MNL TiP, MNE Mraclin. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Objava Malonogometna liga Turopolja i Posavine ovog vikenda ima dupli program u Vukovini pojavila se prvi puta na V'Gradu.