Prijava

Vaša prijava

Lučelnica i Kozjača domaćini Breške lige ovog vikenda

['breška liga', 'kozjača', 'lučelnica', 'mali nogomet']

Lučelnica je domaćin turnira u subotu, a kolo otvaraju ekipe iz sredine tablice Donji Hruševec i Gornja Opatija, gdje je Donji Hruševec, dodatno motiviran osvajanjem Turnira Lige, favorit. U susretu Lijevih Štefanka i Male Bune, Lijevi Štefanki su u laganoj prednosti, iako ni Mala Buna nije bez izgleda, ovisno o tome hoće li Čapa biti raspoložen kao u nedjelju. U susretu kozjače i Gornjeg Hruševca nema izrazitog favorita, dok je susret Šiljakovine i Kravarskog pravi derbi kola sastaju se treći i prvi na tablici. Trenutak inspiracije mogao bi odlučiti ovu utakmicu. Markuševec je favorit protiv Opatije, kao i Velika Buna protiv Gladovca. Pokupsko bi trebalo pobijediti Strezojevo, dok je za kraj turnira predviđen drugi derbi, susret Dubranca i domaćina Lučelnice. Bit će zanimljivo.

Breška liga, raspored 10. kola

Nakon što završi redovno kolo Breške lige u Lučelnici se nastavlja noćni malonogometni turnir, a od 18.00 sati posjetitelje će zabavljati glazba uživo.

Breška liga, Lučelnica, plakat

U nedjelju se igra u Kozjači, a kolo otvara Gornji Hruševec i Šiljakovina, gdje je Šiljekovina izraziti favorit, a u drugoj utakmici Lučelnica bi trebala pobijediti Donji Hruševec. Mala Buna igra protiv Kozjače koja će vjerojatno pokušati iskoristiti domaći teren i pobijediti. Markuševec je bolji od lijevih Štefanka, ali hoće li to biti dovoljno i za pobjedu, vidjet ćemo u nedjelju. Derbi donjeg dijela tablice između Strezojeva i Opatije pobjeda može otići na bilo koju stranu, isto kao i u susretu Velike Bune i Pokupskog. Gornja Opatija je favorit protiv Opatije, a za kraj nas čeka susret Kravarskog i Dubranca, a pobjeda može otići i na jednu i na drugu stranu.

Breška liga, 11. kolo, Kozjača

I ovog vikenda ljubitelji malog nogometa, a pogotovo Breške lige mogu uživati u malonogometnim majstorijama “majstora z’bregov”.

Breška liga, detalj s turnira u Lijevim Štefankima. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Objava Lučelnica i Kozjača domaćini Breške lige ovog vikenda pojavila se prvi puta na V'Gradu.