Prijava

Vaša prijava

Turopoljac iz Kuča krenuo s pripremama za narednu sezonu u JŽNL

['amateri', 'jžnl', 'Kuče', 'nogomet', 'Turopoljac']

I nogometaši Turopoljca krenuli su s pripremama za narednu nogometnu sezonu i natjecanje u JŽNL. Još u petak, organizirana je prozivka igrača i upoznavanje s novim trenerom Markom Pancirovim (o kojemu smo već pisali) koje je završilo s malim domjenkom, da bi u ponedjeljak, 26. srpnja krenule i pripreme za narednu sezonu.

Predsjednik NK Turopoljca Daniel Zagorac. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Na prvoj prozivci predsjednik NK Turopoljca, Daniel Zagorac, poželio je dobrodošlicu treneru Pancirovu i igračima koji su pristupili klubu ovog ljeta te pozdravio sve nazočne. U svom obraćanju iznio je plan Turopoljca da se ove sezone bori za jedno od prvih mjesta na tablici, da su dovedeni igrači i trener koji to mogu garantirati, da bi na kraju pozvao sve da daju maksimum da se planovi i ostvare.

I sportski je direktor Franjo Berković pozdravio nazočne i pozdravio trenera Pancirova i zaželio mu puno uspjeha u radu, a igrače je pozvao da daju svoj maksimum za dobre rezultate.

Trener Marko Pancirov se predstavio igračima, iznio plan rada u narednom periodu do početka prvenstva, upoznao se s igračima i izrazio vjeru da s igračima Turopoljca može puno napraviti, pogotovo nakon dolaska Čunčića, Mlinarića i vratara Zagorca.

Marko Pancirov, trener NK Turopoljca. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu.

U ponedjeljak, 26. srpnja održan je prvi trening na kojem je bilo nazočno 17 igrača, a dio igrača je na odmoru ili je bio spriječen poslovnim obvezama.

NK Turopoljac Kuče, detalj s prvog treninga. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu.

Kao što smo već pisali, Turopoljcu su pristupili Mislav Čunčić, inače iz Kuča, igrač koji je došao iz 3. HNL, zatim Josip Mlinarić, povratnik iz Austrije, te vratar Mario Zagorac, povratnik iz Dinama Hidrela. Pripremama će se također priključiti nekoliko mlađih igrača, a što se tiče odlazaka, otišao je Miljenko Kumić, dok je Matija Fabijančić odlučio prestati s nogometnom karijerom. S obzirom da prijelazni rok još traje, moguće su i neke promjene u dolascima ili odlascima igrača.

NK Turopoljac Kuče, detalj s prvog treninga. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu.

Igrači na raspolaganju treneru Pancirovu:

Zagorac, Bosnić, Kovačić, Perić, Martinić, Begić, Matasić, Iličić, Paradžik, Dejanović, Lučić, Horvat, Šestok, Mlinarić, Čunčić, Šutalo, Čaić, Markulin, Jaki, Halilić, Jandriš, Anđelić, Klenović, Preradović, Đuračić, Rak, Birkić.

Do početka prvenstva dogovoreno je i nekoliko prijateljskih utakmica i to protiv juniora Gorice, zatim Mladosti Buzin, Španskog, Zelengaja, Lekenika i Samobora.

Ne preostaje nam ništa drugo nego NK Turopoljcu zaželjeti dobre pripreme i dobre rezultate u natjecanju JŽNL.

NK Turopoljac Kuče, detalj s prvog treninga. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu.

Objava Turopoljac iz Kuča krenuo s pripremama za narednu sezonu u JŽNL pojavila se prvi puta na V'Gradu.