Prijava

Vaša prijava

NK Mraclin, novi član 4. HNL započeo s pripremama

['4. HNL', 'amateri', 'milanović', 'mraclin', 'nogomet']

Nogometni klub Mraclin, novi član 4. HNL Središte Skupina B, krenuo je u novu sezonu. Na terasi sportskog objekta u Grabi dočekao nas je predsjednik NK Mraclina, Goran Vukašinec sa članovima Izvršnog odbora kluba (nedostajao je sportski direktor Luka Cvetnić) zajedno s trenerom Damirom Milanovićem, a povodom početka priprema za narednu sezonu.

Nakon izlaska igrača na teren Stare Grabe, predsjednik Vukašinec održao je pozdravni govor i zaželio dobrodošlicu novim igračima, ali i igračima koji su ostali u klubu, kao i treneru Milanoviću i kondicijskom treneru Škrablinu.

Goran Vukašinec, predsjednik NK Mraclina. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

A na pitanja predstavnika medija o planovima za narednu sezonu, predsjednik Vukašinec je naglasio da mu je drago što je Mraclin ponovno u 4. HNL, a želja mu je da Mraclin nastavi sa dobrim igrama i pobjedama, tamo gdje je stao prošle sezone. Klub nema imperativa, ali želja je ići iz utakmice u utakmicu i pobijediti što je više moguće. Očekuje da će Mraclin mirno ploviti u gornjem dijelu tablice.

Damir Milanović, trener NK Mraclina. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

U razgovoru sa novinarima, trener Damir Milanović je rekao da je plan priprema koncipiran tako da igrači nastave tamo gdje su stali, trenirat će tri puta tjedno i odigrati jednu utakmicu vikendom. Do početka prvenstva dogovorene su 3 prijateljske utakmice (Polet Buševec, Lekenik, Polet Sveta Klara) i turnir u Gornjoj Lomnici (Meštrica).

Što se tiče pojačanja, najzadovoljniji je što su se juniori Mraclina Luka Kos i Antonio Dadović priključili prvoj ekipi, a također i dovođenje Karla Klarića iz juniorske ekipe Gorice i Marka Mataije iz juniora Hrvatskog Dragovoljca je velika stvar. Što se tiče Igora Hajduka, tu se nema što posebno pričati, svi znaju njegove golgeterske kvalitete i nadamo se da će efikasan biti i u Mraclinu. Tu je još i Dejan Debijađi, koji je došao iz Odre. Što se tiče ciljeva u narednoj sezoni, Mraclin je fokusiran na sebe i ide svojim putem, ali težit će prema gornjem dijelu tablice.

Na upit o ponudama koje je kao trener imao i ostanku u Mraclinu, rekao je da je izuzetno zadovoljan u Mraclinu, da je izvrsno pirmljen i od uprave i igrača, a misli da je i cijelo mjesto uz njega. Igrao je puno turopoljskih klubova, ali ovakvo nešto nije doživio.

Na kraju je napomenuo i veliku ulogu kondicijskog trenera Maria Škrablina, koji brine o kondicijskoj pripremi igrača.

Inače, trener Milanović na raspolaganju ima sljedeće igrače:

Željko Babić, Juraj Cvetnić, Antonio Dadović, Bruno Dandić, Dejan Debijađi, Josip Domitrović, Sonny Boy Dražić, Igor Hajduk, Karlo Klarić, Hrvoje Koleš, Luka Kos, Josip Jurič, Josip Marić, Marko mataija, Petar Milatović, Marin Mišević, Filip Onić, Robert Petravić, Ladislav Roginić, Matej Skrbin, Hrvoje Šikić i Slavko Vidović.

NK Mraclin na prvom treningu. Foto: Zlatan Sevr/V’Gradu

NK Mraclin su napustili:

Ivan Kos (Turopolje), Ivan Cerovski (Stupnik), Mario Kos (Mladost Obrezina), Hrvoje Kolarić (Mladost Dragonožec) i Domagoj Desput (Posavec).

Trening je održan na terenu Stare Grabe, lijepo uređene, dok je istovremeno teren Nove Grabe zalijevan s ciljem održavanja kvalitete travnjaka na visokoj razini.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da svim igračima, treneru i upravi NK Mraclina poželimo puno sreće i uspjeha u narednoj sezoni u 4. HNL Središte Skupina B.

Objava NK Mraclin, novi član 4. HNL započeo s pripremama pojavila se prvi puta na V'Gradu.