Prijava

Vaša prijava

Bruno Škrinjarić nastavio pobjednički niz na trail utrkama

['bruno škrinjarić', 'maraton', 'maraton klub vg', 'trail staze', 'trčanje']

Bruno Škrinjarić iz Maraton kluba Velika Gorica nastavio je pobjednički niz na ‘trail’ utrkama. Ovog je puta na trail utrci Ozalj i Vrhovec trail osvojio prvo mjesto, na dionici dugoj 16 km koja je imala visinsku razliku od oko 800 m.

“Moram priznati da sam stvarno uživao, staza je bila baš po mojoj mjeri – uzbrdice su bile kratke i užasno strme dok su nizbrdice bile duge i blage. Inače nisam “trailaš” tako da nemam naviku niti kužim ekipu koja se “razbija” na nizbrdicama, tako da sam se uglavnom fokusirao što brže odraditi uzbrdice a polagano i oprezno nizbrdice. Od ostatka utrke sam se odvojio nakon nekih 2 km te od tada zapravo sve išao svojim tempom. Ukupno sam završio sa zlatnom medaljom u ukupnom poretku za nešto manje od sat i pol. Hvala organizatoru na odlično odrađenoj utrci i super poklon paketima i nagradama” – rekao je Bruno po završetku utrke.

Ovim je trailom Bruno zaokružio jedan lijepi niz – tri trail utrke u tri vikenda i tri puta na pobjedničkom postolju na čemu mu čestitamo. Sada slijedi kratki odmor, nakon čega se opet fokus stavlja na nastavak sezone cestovnih utrka i triatlona.

Ukupni rezultati Ozalj i Vrhovac traila su dostupni ovdje.

Objava Bruno Škrinjarić nastavio pobjednički niz na trail utrkama pojavila se prvi puta na V'Gradu.