Prijava

Vaša prijava

JVP Velika Gorica jučer gasila dva velika požara, jedna osoba zadobila opekline

['dvd čička poljana', 'dvd kuče', 'JVP Velika Gorica', 'požar']

Dolaskom visokih temperatura koje nimalo ne jenjavaju, sve su češće pojave u kojima namjerno i slučajno dolazi do izbijanja požara. Dolaskom toplijih dana iz vatrogasnih postaja redovito podsjećaju na pojačan oprez prilikom paljenja na otvorenom, no unatoč tome, DVD-ovi i vatrogasne postrojbe imaju pune ruke posla.

Foto DVD Čička Poljana

Vatrogasci Zagrebačke županije jučer popodne su dobili dojavu o požaru na otvorenome prostoru u Velikoj Gorici, na adresi Kolodvorska 19.

Opožarena je trava na površini od 0,25 ha. U gašenju požara sudjelovala su tri vatrogasaca sa jednim vatrogasnim vozilom iz JVP Velika Gorica. U požaru je jedna civilna osoba zadobila opekline, a zbrinula ju je hitna medicinska pomoć. Požar je ugašen je u 15,50 sati, stoji u priopćenju Hrvatske vatrogasne zajednice.

Foto DVD Čička Poljana

Vatrogasci su ubrzo, u 15,59 sati, primili novu dojavu o požaru na otvorenome prostoru na području Čičke Poljane. Opožarena je trava na površini od 30 ha. U gašenju požara sudjelovalo je 10 vatrogasaca sa tri vatrogasna vozila iz JVP Velika Gorica i DVD-a Čička Poljana i Kuče.

-Na poziv JVP Velika Gorica izlazimo na gašenje požara niskog raslinja s pick-up vozilom i 4 vatrogasca. Dolaskom na mjesto požara zatičemo veliku opožarenu površinu. Nakon izviđanja terena gašenju požara se priključuje JVP Velika Gorica s cisternom, PU Velika Gorica te naknadno DVD Kuče, napisali su na svojim društvenim mrežama iz DVD-a Čička Poljana.

 

 

Objava JVP Velika Gorica jučer gasila dva velika požara, jedna osoba zadobila opekline pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Festival znanosti 2024