Prijava

Vaša prijava

Vlado Horvat započeo pripreme sa igračima NK Turopolja

['1.ŽNL', 'amateri', 'horvat vlado', 'nomooget', 'pripreme', 'turopolje']

Petak, 30. srpnja 2021. godine određen je kao dan početka priprema NK Turopolja, novog člana 1. Županijske nogometne lige (ŽNL) Istok.

Tajnik Ivan Kovačević, predsjednik Mario Filipović i trener Vlado Horvat na početku priprema. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Igrače je na početku pozdravio Mario Filipović, predsjednik NK Turopolja i čestitao im na osvajanju prvog mjesta u 2. ŽNL i ulasku u 1. ŽNL. Nakon toga predstavio je novog trenera Vladu Horvata i poželio dobrodošlicu njemu, ali i igračima koji su u ovom prijelaznom roku pristupili Turopolju. Za narednu sezonu rekao je da očekuje da Turopolje postane stabilni član 1. ŽNL i stvori respektabilnu ekipu.

Tajnik kluba, Ivan Kovačević također je pozdravio trenera i igrače i poželio im dobrodošlicu te ih upoznao s procesom zdravstvenih pregleda i svega što ih očekuje u Turopolju.

Trener Vlado Horvat, koji je došao u klub nakon iznenadnog odlaska Romana Župetića u Mladost iz Obrezine, predstavio se igračima, zahvalio predsjedniku na riječima dobrodošlice i ukratko predstavio plan priprema. Trenirat će se tri puta tjedno, a dogovorene su i dvije prijateljske utakmice. Od igrača očekuje korektan i pošten odnos prema treninzima, ali i prema suigračima. Trening je temelj svega u nogometu i pozvao je igrače da dolaze na treninge kako bi mogli svi zajedno ostvariti ciljeve koje je uprava postavila pred njih. A on kao trener uvijek želi najbolje i najviše.

NK Turopolje, dio Uprave, trener i igrači s prvog okupljanja. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Na treningu je bilo 14 igrača, a ostatak je još na odmoru i nisu bili u mogućnosti doći. A igrački kadar NK Turopolja je sljedeći:

Postojeći kadar iz prošle sezone: Berković Ivo, Bermanac Mario, Blagušević Jasmin, Ceković Mislav, Gavrilović Karlo, Golubić David, Herceg Stanko, Ivanković Marin, Jambrečina Ladislav, Jambrešić Jurica, Karlović Matej, Križanac Marin, Kunštek Hrvoje, Lučić Tomislav, MAričić Marko, Ogrič Igor, Sejdinović Almir, Šejić Andreas, Zdunić Luka, Zekić Antonio.

Došli: Kos Ivan (NK Mraclin), Roginić Matija (NK Mraclin), Gjurašin Ivan (NK Mraclin), Cvetnić Željko (NK Buna), Cavrić Ante (NK Turopoljac), Anđelić Mile (NK Turopoljac), Benke Ivan (NK Polet), Jazbec Lovro (NK Mraclin), Seki Kristijan (ponovno se aktivirao).

Otišli: Josić Željko, Reščić Nikola (NK Ban Jelačić Vukovina – juniori), Kovačić Nikola, Cota Dino, Robić Matej (NK Polet).

Upravi, treneru i igračima NK Turopolja želimo puno uspjeha u novoj sezoni u 1. ŽNL Istok.

NK Turopolje, početak priprema. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Objava Vlado Horvat započeo pripreme sa igračima NK Turopolja pojavila se prvi puta na V'Gradu.