Prijava

Vaša prijava

Pretposljednje kolo MNL VG Sjever odigrano u Rakarju na Dan pobjede

['mali nogomet', 'mnl vg sjever', 'rakarje']

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja proslavljen je diljem Hrvatske, a Rakarje je imalo čast tog dana ugostiti Malonogometnu ligu Velike Gorice Sjever i odigravanje pretposljednjeg, 10. kola.

Organizacija je bila odlična, iako je početak dana nagovještavao kišu i loše vrijeme, u vrijeme odigravanja utakmica vrijeme je bilo odlično.

MNL VG Sjever, 10. kolo, Rakarje. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Prvu je utakmicu igrao domaćin Rakarje protiv Kosnice, a domaćin je iskortistio prednost domaćeg terena, ali i nekompletnost Kosnice i pobijedio sa 4:1, čime su se obje ekipe bodovno izjednačile i imaju 17 bodova.

Kurilovec je u drugoj utakmici dana očekivano pobijedio posljednje plasirani Strmec, iako je ekipa Kurilovca igrala bez nekih ključnih igrača iz prijašnjih kola. Strmec nije imao šanse.

Selnica je deklasirala Mičevec, bilo je visokih 6:0, iako položaj na tablici ne bi sugerirao takav rezultat. Mičevec dakle, nije iskoristio ulogu “papirnatog” favorita, ali zato je Ščitarjevo bez većih problema pobijedilo Črnkovec. Bilo je visokih 6:1, a upravo je toliko igrača Ščitarjeva i došlo na utakmicu – šest. Racionalan pristup, upravo toliko igrača koliko ih treba…

MNL VG Sjever, 10. kolo, Ščitarjevo – Črnkovec 6:1, detalj s utakmice. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Velika Mlaka bila je favorit protiv Obrezine, tako se i postavila i tako je i odigrala. Bilo je 5:0 i tu se nama što dodavati. Ovom pobjedom Velika je Mlaka trenutno sama na dsrugoj poziciji sa dva boda prednosti pred grupom klubova.

Za kraj dana odigrana je utakmica između Gradića i Plesa, a Plešani su puno bolje “otplesali” ovu utakmicu i pobijedili sa 5:1.

MNL VG Sjever, 10. kolo, rezultati

Kosnica, Rakarje, Pleso i Ščitarjevo imaju po 17 bodova i nalaze se od 3. do 6 mjesta na tablici.

MNL VG Sejver, tablica nakon 10. kola

Tek ćemo u zadnjem kolu saznati tko će biti drugi, a tko treći na tablici. Parovi su:

Kurilovec – Črnkovec

Velika Mlaka – Gradići

Selnica – Strmec

Ščitarjevo – Obrezina

Kosnica – Mičevec

Pleso – Rakarje

U međuvremenu, u subotu 07. kolovoza 2021. godine odigrat će se kup natjecanje MNL VG Sjever, a igra se u Kobiliću. Početak je u 10.00 sati.

Suci svih utakmica bili su Ante Šimunović i Tvrtko Jureša.

Uz odličnu gurmansku ponudu u organizaciji Marija Filipančića&Co, gosti su mogli uživati i u dobroj ponudi pića, a za dobar ugođaj od 19.00 sati pobrinuo se tamburaški sastav Gentlemeni.

Objava Pretposljednje kolo MNL VG Sjever odigrano u Rakarju na Dan pobjede pojavila se prvi puta na V'Gradu.