Prijava

Vaša prijava

U subotu svi malonogometni putovi Turopolja i Posavine vode u Buševec

['buševec', 'Kuče', 'mali nogomet', 'mnl tip', 'Vukovina']

Malonogometna liga Turopolja i Posavine došla je do pretposljednjeg kola koje se igra u subotu, 07. kolovoza 2021. godine, a domaćin je Buševec na igralištu u Zvrniku. U odličnu organizaciju i ponudu jela i pića uopće ne sumnjamo, kao ni u činjenicu da će opet biti dobrog nogometa, driblinga, golova, obrana, borbe do zadnjih sekunda…

MNK Kuče. foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Nakon 13 odigranih kola, na čelu tablice izdvojili su se Kuče i Vukovina, obje ekipe bez poraza, samo sa po jednim neriješenim rezultatom. Kučanima su dva boda uskratili Buševčani, a Vukovincima je bodove odnijelo Novo Čiče, još tamo u prvom kolu Lige. A u subotnjem susretu, onaj koji pobijedi postaje prvakom MNL TiP 2021. U slučaju neriješenog susreta, pitanje pobjednika ostaje otvoreno do zadnjeg kola. Hoće li Hajduk, Milatović, Čunčić, V. i T. Lučić, Jančetić i drugi uspjeti protiv braće Nikić, Matića, Matkovića, Križanića, Markovića i drugih, vidjet ćemo u suton subotnjeg dana. Igra se u 19.00 sati i očekujemo dobru utakmicu i puno gledatelja.

MNE Vukovina. Foto: Zlatan Sever/V’Gradu

Dnevni program u Buševcu otvaraju Buševec i susjedno im Turopolje. Buševec, vjerojatno bez Stuparića, pokušat će na domaćem terenu ipak pobijediti Turopolje koje ove sezone igra promjenjivo.

Čička Lazina igra protiv Bukevja, susret dviju ekipa iz donjeg dijela tablice, a rezultat ovisi o kompletnosti jednih i drugih.

Rakitovec i Okuje, susret dvaju novaka u ligi u kojoj se Okuje puno bolje snašlo, igra puno kvalitetnije i vjerojatno će “torpedirati” simpatične Rakitovčane.

U susretu Mraclina i Čičke Poljane Mraclin je favorit iako i Poljana ima svojih svijetlih trenutaka.

Veleševec i Ribnica, susret susjeda na tablici u kojem prednost imaju Veleševčani, koji su u naletu sa dvije pobjede u zadnja dva kola.

U susretu Drnka i Gornjeg Podotočja pobjeda bi trebala otići na stranu Podotočana, a u zadnjem susretu kola Novo Čiče ne bi trebalo imati većih problema protiv Jagodnog.

MNL TiP, raspored 14. kola u Buševcu, 07. kolovoza 2021.

Uz već spomenuti derbi prvenstva, još nekoliko susreta privlači pažnju u ovom kolu, a domaćin sprema odličnu ponudu jela i pića, a dodatni ugođaj davat će “One man band”, odnosno Darko Janječić svojom glazbom i pjesmom od 19.00 sati. Vidimo se u Buševcu!

Objava U subotu svi malonogometni putovi Turopolja i Posavine vode u Buševec pojavila se prvi puta na V'Gradu.